2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی یه لحظه خیلی مهمه

442 بازدید | 44 پست

خانما من سرپا بودم عطسه کردم متاسفانه یکم ازم ادرار خارج شد رفتم سرویس و از ناف به پایین و شستم فردا هم میخوام روزه بگیرم برای نماز و روزم باطل نمیشه الان میترسم برم حموم و فردا تا شب هم نمیتونم برم حموم نوزاد دارم باید شوهرم خونه بیاد بعد حالا تکلیف من چیه نماز و روزم باطل میشه به شدت هم رو این چیزا وسواسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه لباستو عوض کنی کافیه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

شستی خودتو دیگه طاهر شدی 

غسل واجب برا حیض و استحاضه و جنابت و... هست

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بعد عزیزم نهایتا برای نماز خواندن به مشکل بربخوری به روزه ربطی نداره که

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چرا باید باطل بشه چیزی نشده که  مثلا شما بری سرویس ادرار کنی روزه باطل میشه که اینجوری باطل شه ...

گلم من خیلی وسواسم از ناف تا پاهام هم شستم بازم میگم نکنه باطل شه مرسی بابت جوابت

یا خود خدا

یع کم خودت فکر کن خواهر

مگه جیش روزه باطل میگنه؟؟؟؟

اگه تو نماز جیش کنی ،نمازت باطل میشه.در غیر این صورت نه.

برو خودتو طاهر کن

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤