2777
2789
عنوان

با جاری حسود چیکار کنیم

679 بازدید | 31 پست

بچه ها هر چیزی میخرم می‌ره عینش رو میخره خیلی از این بابت اذیتم دلم نمی‌خواد دیگه اون چیز رو استفاده اش کنم اصلا 

الان مثلا هفت سین منو ببینه می‌ره دقیقا عینش رو میخره

ست تو خونه ای خریدم رفته خریده 

یه چیز دیگه اینکه جدیدا انقد خرید می‌کنه بعد هی از خساست شوهرش پیش من میگه 

دلم میخواد بگمش دیگه دهنت رو ببند چیکار باید بکنه برات دیگه 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخره واست مهم نباشه اونه ک اذیت میشه ن شما

خب من دلم میخواد اون وسیله یا لباسی که وقت گذاشتم براش واقعا تن خودم ببینم نه کس دیگه 

بعدشم نه یبار نه دوبار بخدا خیلی کپی می‌کنه 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

انگاری جاری منو گفتی 

تازه من یه بار نذری دادم همون روز که فهمیدم گفت من نذری دارم ۴ میلیون هرج الکی دراورد🤦‍♀️

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        

خودتو بخاطر چه چیزایی ناراحت می‌کنی...

اتفاقا این یعنی سلیقه تو خیلی خوب و چشمگیره و باید بابتش خوشحال باشی

اونی که داره اذیت میشه جاریته  , بهش فکر نکن خسته میشه خودش بلاخره

ولی واقعا هیچوقت فاز اینجور آدما درک نکردم چقدر راحتن😂

چیزای خاص بخر که نفهمه از کجا خریدی 

ای خواهر الان کافیه فقط یه سرچ بکنی تو اینستا هر چی بخوای هر چی‌ترنده رو میبینی

خب من دلم میخواد اون وسیله یا لباسی که وقت گذاشتم براش واقعا تن خودم ببینم نه کس دیگه  بعدشم ن ...

بیخیال بابا.من کسی از وسایلم بخره خوشحال میشم چون فکرمیکنم خوش سلیقم

انگاری جاری منو گفتی  تازه من یه بار نذری دادم همون روز که فهمیدم گفت من نذری دارم ۴ میلیون هر ...

شما هیچ وقت مستقیم یا غیر مستقیم بهش چیزی نگفتی 

همون موقع ک میخری میره میخره؟؟ از کجا میبینه خونه هاتون نزدیک همدیگس مگع

چند روز بعدش می‌ره میخره