2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا در حد توانم هست دلم میخواست ولی یه طورایی خجالت میشم حالا میخوام ببینم کمه از دیددوستان 

ب جیبت نگاه کن

ببین از چی خوشش میاد بگیر

یا پول بده

سلیقشو نمیدونی؟

خدایا شکرت

بستگی داره کادوییاتون تو چه رنجی باش برا ما همینقدر خوبه.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

برا ما امسال رفتیم زیر خونمون

خاله ک نداریم

ولی داییم ۵۰۰ میداد ناراحت میشدیم ، چون اولا ک خیلیا ۱ میلیون دادن ، همسایه و دوستان منظورمه ، خب یه جوریه خانواده خودت کمتر بدن

و دومی چون به شدت براشون هر کاری کردیم 

مامانم بیشتر از پدر بزرگم و پدر زنداییم ، برای عروسیشون و برای به دنیا اومدن بچه هاشون و تولدشون کادو داد و ....

حالا شما ببین خواهرت پیش همسرش شرمنده نمیشه ؟ یا ناراحت نمیشه ؟ یا این چیزا

یا بذار چند روز بگذره ، پول بیشتر اومد دستت ، بذار روش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خودت چی فکر میکنی خواهرت خونه خریده ۵۰۰ تومن؟؟؟؟

شاید آخه من خودم واسه همه چی خودم رو جای اون شخص میزارم مثلا خواهرم ۵۰۰ میآورد میگفتم صددرصد درحد توانش بوده پلیستر ازش انتظار ندارم یه جورایی شرایط طرف مقابل رو واسه همه چیز درک میکنم بلاخره شرایط اقتصادی یه مقدار سخت شده البته خواهرم هم اینو درک می‌کنه ولی خودم دلم میخواست بیست باشه،🥺

برای شادی روح پدرم صلوات😭
برا ما امسال رفتیم زیر خونمون خاله ک نداریم ولی داییم ۵۰۰ میداد ناراحت میشدیم ، چون اولا ک خیلیا ۱ ...

نه بین ما اینطور چیزایی نیست خانواده همسرش که از حسادت اصلا تبریک هم بهش نگفتن

برای شادی روح پدرم صلوات😭
شاید آخه من خودم واسه همه چی خودم رو جای اون شخص میزارم مثلا خواهرم ۵۰۰ میآورد میگفتم صددرصد درحد تو ...

پس اگر آدم مقابل با درک و خودم شرایطت سخت میشه همون خوبه مبارکش باشه

همه چی خوب میشه تلاش کن 
مثلا چقدر میبرید؟

خالم کوه خونه ساخته بابام گفت ۲ یا ۳ تومن ببریم

بستگی رسم و رسوماتتون هم داره و جایی ک زندگی میکنید

خانواده مادر شوهر من ی شهر دیگه زندگی میکنن هیچی کادو نمیبرن جایی میرن دست خالی میرن هنوزم سر زده میرن مهمونی مثلا یدفعه غروب پا میشن میرن خونه اقوام 

توجیهشون هم اینه ک مگ ما چقد میخوریم حالا😐

کلا شما هر چفدر در توانته و میتونی بده گلم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن