2777
2789

نزدیک ۳۹ هفته ام میخوام تو خونه دردام شروع بشه بعد برم بیمارستان..خیلی خسته شدم بشدت کمردرد گرفتم واقعا نمیتونم تحمل کنم راه رفتن هم سخت شده برام  بگید چه کنم درد زایمان بگیرم؟ چی بخورم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین کن

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

توصیه های ‌پزشک خودم اینا بود 

پیاده روی 

پله نوردی 😅

رابطه بدون جلوگیری 

جوشانده هم فقط روزی یک لیوان تخم شوید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بشبن پاشو کامل نشین آروم آروم دستاتم دراز کن به طرف جلو 

ماساژ یه نقطه از دست یا پا بود تو نت بزن میاره حموم چند بار در روز  

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
دکتر الان هست؟؟اگه پله دارین از پله بالا پایین برو،پیاده روی کن،اگه توپ ورزشی داری روش بشین حرکاتو ب ...

بیمارستان خصوصی میرم عزیزم دکترم گفته هرتایمی باشه میاد اما نمیخوام آمپول فشار بزنن میخوام تو خونه دردم شروع بشه