2777
2789
عنوان

بی اشتهایی کودک

40 بازدید | 7 پست

سلام،پسرم۲۲ماهشه،خیای بدغذاس،اصلا هیچی نمیخوره،غذاهارو هم نمیجویه،تازگیاهم لاغرترشده،فقط شیرخودمو میخوره ک اونم کافی نیس،سیرش نمیکنه،

از شیربگیرمش غذاخوب میخوره؟یا نه؟!

پسرم😍

منم دخترم بد غذااست غذا های که دوست داره بهش بده سر گرمش کن بهش غذا بده یا بعضی وقتا بذار خودش بخوره براش تقویتی زینک بگیر اشتها آوره بعدش بچه که داره دندون درمیاره غذاش کم میشه یا اگه تو دهنش زخم واینا باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم همینه  الان ۴ سالشه از شیر بگیری بهتر میشه ولی اونجوری ک راضی بشی نمیشه هیچ وقت

خیلی عذاب میکم،شیرخودم کافی نیس،غذاهم نمیخوره،خیلی ضعیف میشه،میبینمش ناراحت میشم.اصلا نمیدونم چیکارکنم،خوردنی هم دوسه قاشق اونم با پرت کردن حواسش میخوره و تمام

پسرم😍
منم دخترم بد غذااست غذا های که دوست داره بهش بده سر گرمش کن بهش غذا بده یا بعضی وقتا بذار خودش بخوره ...

دندوناش دراومده،از اول بدغذا بود،

پسرم😍

اسی چند کیلوعه؟

دخترمن دوسالو س ماهس نه ونیم کیلوعه

کشته منو ببین هرچی دوس داره بیار بریز جلوش بازی کنه کارتون بزار مداد و برگه بده بنویسه حواسش پرت بشه شده حتی ی قاشق هم بخوره خوبه 

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه