2777
2789

بعد من اصلا اصلا عصبانی نمی شم

یعنی برام مهم نیست

تازگیا کتک هم بزنه اصلا واکنشی ندارم

یعنی دو دقیقه بعد آشتی میکنم و انگار ن انگار و خیلی عادی ام و اصلا دلخور نمیشم

فقط خیلی تو خودم میشکنم یعنی از درون نابود میشم. از دست اون ناراحت نمیشم نمیدونم چرا. ولی خودم خیلی میشکنم

یعنی حس میکنم خیلی خیلی اذیت میشم

ولی نسبت ب شوهرم هیچچچ حسی بهم دست نمیده

نمیگم اینکه ازش ناراحت نمیشم از روی عشقه، نه اصلا

چیکار کنم؟ اسم این حالت من ک وقتی کتک میخورم و فحش خیلی زشت می‌شنوم ناراحت و عصبانی نمیشم و بعدش خیلی راحت آشتی میکنم چیه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی منو بزنه جرش میدم و کل اجدادشو میارم جلو چشمش بهم فحش بده

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

شما داری به ریختن قبح کار ایشون کمک میکنی و اگر یه جایی جونت به لبت برسه و اعتراض کنی شاکی میشه که چرا اعتراض کردی؟

حتما واسش خط قرمز تعیین کن و بگو من اگر چیزی نمیگم از نجابتمه حرمت خودتو نگه دار 

🤣به اعصابت مصلت باش

قبلا مسلط بودم کم مونده بود بیان سوارم شن

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
شما داری به ریختن قبح کار ایشون کمک میکنی و اگر یه جایی جونت به لبت برسه و اعتراض کنی شاکی میشه که چ ...

اوایل خیلی اینکارو میکردم

نتیجه نگرفتم 

وقتی کسی عوض نمیشه

یا باید طلاق بگیری 

یا باید بپذیریم!

اوایل خیلی اینکارو میکردم نتیجه نگرفتم  وقتی کسی عوض نمیشه یا باید طلاق بگیری  یا باید ...

بحث یه روز و دو روز نیست که بپذیریم

بحث اینه که این آدم در نقش پدر قراره الگوی فرزند شما هم باشه

کسی منو بزنه جرش میدم و کل اجدادشو میارم جلو چشمش بهم فحش بده

اونم تورو میزنه و اجدادی رو میاره جلو چشمت و آنقدر بدتر رفتار میکنه ک از رو بری ( البته خدا نکنه عزیزم)

اونوقت چ میکنی؟