2777
2789
عنوان

بلد نیستم با لباسشویی کار کنم.راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.اسنواس.چرا توضیح داد ولی تایم برنامه ها زیاده.نمیشه خودمم تایم بدم بهش

تایم  رو نمیدونم ولی  تعداد  دور  خشک کن و درجه حرارت  اب و اینا رو میتونی  خودت تنظیم کنی. با توجه اینا  فکر میکنم تایم خودکار تنظیم میشه 

مبارکه خوشبحالت مال من پاکشوماس همه میگن بده بعد میخام بازگشت بزنم😭

مرسی عزیزم

چراا؟!

من زیاد تعریف پاکشوما رو شنیدمم.

میگن ک پاکشوما بهترین مارک لباسشویی ایرانیه

ببین شستشوی سریع برای لباسایی که خیلی  کثیف نیستن یه شستن سریع میخواد فقط. شستشوی سریع من ۲۲ دق ...

برا من ۱۵. برا لباس های کم کثیف خوبع.مثلا لباسایی ک فقط بو عرق میده. اما برا لباسایی ک لک داره چیکار کنم

[QUOTE=332420835]برا من ۱۵. برا لباس های کم کثیف خوبع.مثلا لباسایی ک فقط بو عرق میده. اما برا لباسایی ک لک داره چیکار ...[/QUOTEبرنامه  anti stain  برای لباسایی که لک دارن  خوبه  دیگه رو همون تنظیم کن  کاری به تایمش نداشته باش