2777
2789
عنوان

حالش بده😱😭

437 بازدید | 29 پست

بچها دیروز دوتا جوجه رنگی خریدم یکیش از اول بیخال بود انردز هم حالشون خوب بود اما الان همون حالش بده و بذدور راه نیره خیلی غذا خوردهه چاق شده میترسم بمیره جیکار کنم تا خالش بهتر شه؟؟؟؟

اون میمیره

ولی اگ میخواید نمیرن ، جاشون گرم باشه ، کنار بخاری مثلا ، تو کارتک بزارید و یه محفظه ک هوا رد و بدل شه 

ما پارسال ۶ تا خریدیم ، هر ۶ تا بزرگ شدن و مرغ شدن

البته برای ما هرسال بزرگ میشن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اون میمیره ولی اگ میخواید نمیرن ، جاشون گرم باشه ، کنار بخاری مثلا ، تو کارتک بزارید و یه محفظه ک ه ...

گذاشتم کنار بهاری قشنگ خوابیدن ولی خیلی چاق شده یکیش شما بهسون چی میدادین بخورن؟؟

مغازه دار به من گفت دانه ذرت بدم بهشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذاشتم کنار بهاری قشنگ خوابیدن ولی خیلی چاق شده یکیش شما بهسون چی میدادین بخورن؟؟ مغازه دار به من گ ...

ازون دونه خیییلی ریز شده ها ، دونه ذرت بزرگ خفشون میکنه ، برنج پخته هم میدادم ، خیار میدادم 

کنار بخاری خوبه ، بعضی وقتا یه هوا ازادم ببرشون

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ازون دونه خیییلی ریز شده ها ، دونه ذرت بزرگ خفشون میکنه ، برنج پخته هم میدادم ، خیار میدادم  ک ...

اره همونا شبا میدارمشون. کناز بخاری روزا هم حواسم بهشون هست تو خونه ارادن تیلی بهم عادت کردن

ازون دونه خیییلی ریز شده ها ، دونه ذرت بزرگ خفشون میکنه ، برنج پخته هم میدادم ، خیار میدادم  ک ...

یه سوال دارم کلا بچه جوجه ها اینطورین که وقتی زیاد میخون زیر گرونشون باد میکنه یا مال من اینجوریه؟ اخه از بچگی هرجیجوجه میخریدم همینجوری میشد

یه سوال دارم کلا بچه جوجه ها اینطورین که وقتی زیاد میخون زیر گرونشون باد میکنه یا مال من اینجوریه؟ ا ...

زیاد نده بخورن ، زیاد بخورن باد میکنه و خفه میشن ، من وقتی اینجور میشدن بهشون ماست میدادم و مینداختمشون تو خونه ک بدو بدو کنن ک هضم بشه خفه نشن🤣🤣🤦‍♀️

بسوزه پدر تجربههههه ، ینی الان یگی بیاد تایپیکت میگه منو و شما دور از جون دیونه ابم🤣

زیاد نده بخورن ، زیاد بخورن باد میکنه و خفه میشن ، من وقتی اینجور میشدن بهشون ماست میدادم و مینداختم ...

منم همش میدوه دنبالم منم میگم اصافه وزن دارا🤣🤣

اگه یشه راه هایی که مثلا زود ننیرن و اینا کا شما ازشون نگهداری میکردین رو بهم بگین اخه دلم نمیخاد زود بمیرن از الان بهشون وابسته شدم

منم همش میدوه دنبالم منم میگم اصافه وزن دارا🤣🤣 اگه یشه راه هایی که مثلا زود ننیرن و اینا کا شما ا ...

من بالا ۲۰ تارو بزرگ‌کردم و نمیردن

توی جای گرم ، بعد ظهرا میبردم مث خانم بهشون افتاد میدادم ، بعد خیار و دونه ریز ریز مسدادن ، ماست میدادم ، و جای گرمم و تنها نباشن