اوجملتون مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 5984 عنوان مامان خانوما کمک لازمم 91 بازدید | 12 پست از فرنی سبک تر چی هست به نوزادم بدم؟؟ یک هفته است فرنی میدم ولی یبوست شده🤦🏻♀️ برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤ 1402/12/28 | 21:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aaaمرواریددریاaaa عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 7606 همراه فرنی آب جوشیده سرد شده بهش بده که یبوست نشه .چن وقتشه؟
اوجملتون مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 5984 همراه فرنی آب جوشیده سرد شده بهش بده که یبوست نشه .چن وقتشه؟ دارم میدم سرتقه نمیخوره آبو😐 چهارماهشه همراه فرنی قطره اهن دادم حالا اونو قطع کردم بازم یبوسته برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
اوجملتون مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 5984 لعاب برنج محلی بده به جای فرنی چجوریه میشه بگی بلد نیستم😅 برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
aaaمرواریددریاaaa عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 7606 دارم میدم سرتقه نمیخوره آبو😐 چهارماهشه همراه فرنی قطره اهن دادم حالا اونو قطع کردم بازم یبوس ... روغن بچه بزن به شکمش در جهت عقربه های ساعت دستت رو بکش به شکمش،شکمش به کار میفته .چن روزه شکمش کار نکرده؟
اوجملتون مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 5984 روغن بچه بزن به شکمش در جهت عقربه های ساعت دستت رو بکش به شکمش،شکمش به کار میفته .چن روزه شکمش کار ن ... دیشب یکم پی پی کردانجام میدم همه راهی انجام دادم روغن بادام خورده دو مدل قطره روغن ریختن تو فرنی شیاف 😫😫 برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
aaaمرواریددریاaaa عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 7606 دیشب یکم پی پی کرد انجام میدم همه راهی انجام دادم روغن بادام خورده دو مدل قطره روغن ریختن تو فرنی ش ... تا پنج شش روز کار نکنه مشکلی نیست .اگه بیشتر شد ببر دکتر
اوجملتون مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 5984 تا پنج شش روز کار نکنه مشکلی نیست .اگه بیشتر شد ببر دکتر اخه این یکم ادامه پیدا کنه هلاک میشه خیلی اذیت میشه برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
aaaمرواریددریاaaa عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 7606 اخه این یکم ادامه پیدا کنه هلاک میشه خیلی اذیت میشه نگفتی چند روزه ؟تو دستت رو روغنی کن بکش به شکمش یا پایین تنش رو که میشوری با آب گرم شکمشم بشور .مطمئن باش کار میکنه شکمش
اوجملتون مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 5984 نگفتی چند روزه ؟تو دستت رو روغنی کن بکش به شکمش یا پایین تنش رو که میشوری با آب گرم شکمشم بشور .مطمئ ... گفتم از دیشب ولی چهار روزه یبوسته به زور دستشویی میکنهانجام دادم شکمشو روغنی کردملعاب برنج چطور درست کنم؟ برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
مامامدو عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 567 چجوریه میشه بگی بلد نیستم😅 برنج محلی رو میزاری اب پز شد خوب که لعاب انداخت از آبش میدی بهش
اوجملتون مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 5984 برنج محلی رو میزاری اب پز شد خوب که لعاب انداخت از آبش میدی بهش ممنون برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤