2777
2789

تایپ شده 

امروز روزه بودم با یه سر و وضع خیلی معمولی به درخواست بابام اومدم واسه ۳۰ یا ۶۰ دیقه تو ماشین نشستم چون برقا رفته بود و در پارکینگ باز نمیشد قشنگ رنگ صورتم زرد بود

اینو بگم که ما یمدته به خاطر قرض ماشینمون رو فروختیم و الان فقط ماشین کار بابام هست که اونم وانت باره بنابر این تو این ماشین بودم 

همکلاسیم که پسر بود با موتور که ترکش نشسته بود اومد من چون احساس کردم اونه از چند متری سرمو انداختم پایین و دستمو یه حالتی گزاشتم رو صورتم دیدم وایساد با اینکه زیادی صمیمی نیستیم ولی خب سرمو که گرفتم بالا دیدم وایساده بعد سرشو تکون دادم منم از خجالت آب شدم سر تکون دادم توی وانت بودم بعدش اونهم رفتن

ولی خو نمیدونم دلیل وایسادنشون من بودم یا موتورشون مشکل داشته 

بعد زنگ زدم به مامانم به شوخی فوش دادم و اینا ولی خو خیلی حالم بد شد از همون لحظه 

تو رو سننه قربونت برم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانت چرا فحش دادى؟؟؟؟شما دانشجويى ولى مثل يه دختر ٧،٨ساله رفتار ميكنى به نظرم وانت خجالت نداره پسره هم اگه ازين پولا داشت لااقل يه پرايد سوار ميشد نه موتور 

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

بنده خدا همین وانت مگه ارزونه الان پول پیش یه خونه اس

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

توی وانت بودن اینقدر سرافکندگی نداره مگه در حال گدایی یا دزدی مچت رو گرفتن که حالت بد باشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

به مامانت چرا فحش دادى؟؟؟؟شما دانشجويى ولى مثل يه دختر ٧،٨ساله رفتار ميكنى به نظرم وانت خجالت نداره ...

دانشجو نیستم

قصد شوخی و نشون دادن از خجالت آب شدنم بود 

تو رو سننه قربونت برم؟؟
نه ولی خب زشت بود اینجوری دیدم چون قبلا ماشین بهتر داشتیم الان خیلی خجالت کشیدم

همچین گفتی خجالت، فکر کردم روزه خواریتو دیده مگه طلب داره ازت که بخواد آبروت بره  انقدر رو میدین مردم سوارتون میشن