2777
2789
عنوان

پسر سه سالم یه ماهه تب داره

216 بازدید | 17 پست

پسر سه سالم یه ماهه که اب کرده سه بار بردیمش دکتر یرم زده ولی خوب نشده دارم دق میکنم توروخدا بگید چیکار کنم

خدایا خانواده‌ام موفق باشند

ببرش سریع ازمایش عفونت خون بگیر

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب نشونه یه بیماریه که ممکنه یه عفونت باشه ولی تب آژیره داره میگه که یه مشکلی هست بی دلیل نیست یه دکتر اطفال ببرش به عمومی توجه نکن 

آزمایش و سنو نوشته بشه معلوم میشه 

ولی تب رو دسته کم نگیر جدی بگیر 

شیاف دیکلوفناک ۵۰ 

صد در صد عفونت داره شربت اموکسی کلاو بگیر بده بهش

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
آزمایش خون ازش گرفتی؟ پسر ۸ ماهه من چهار روز تبش قطع نشد مشخص شد عفونت وارد خونش شده

هربار بردیمش دکتر فقط سرم زدن براش آزمایش ننوشتن

شوهرم سر کاره کارش دو ساعت با شهرمون فاصله داره بچه انگار توپ آتیشه

وای خب شوهرت سرکار هست که هست

مگر خودت نمیتونی بچه تو دکتر ببری مگه دیگه یه اسنپ گرفتن دکتر رفتن کار داره بچه بدبخت تشنج میکنه 

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

وای خب شوهرت سرکار هست که هست مگر خودت نمیتونی بچه تو دکتر ببری مگه دیگه یه اسنپ گرفتن دکتر رفتن کا ...

هربار که دارو بهش میدم یکم پایین میاد

اگه بار دیگه بالا رفت مجبورم همین کارو کنم