2777
2789

نمیدونم چرا نمیتونم.همیشه کتونی و مانتو اسپرت و ساده.هیچوقت جز توی مراسم های خیلی خاص،کفش پاشنه دار و شلوار راسته و روسری و دامن و اینجور چیزا نپوشیدم😑برای عیدمم همه چیمو باز اسپرت گرفتم.بعضیا میگن مناسب سنم نیس.درست میگن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونی ک دوس داریو بپوش خوشتیپ

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

نه هر کی یه جوره 

منم همینم 

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بقیه چی میگنو ولش کن ... خودت مهمی ... اتفاقا منم عاشق تیپ اسپرتم... جَوون پسند تره... کفش پاشنه بلن ...

من کلکسیون کتونیای اسپرت دارم‌.فقط یه پاشنه دار دارم اونم مال عروسیمه.بماند ک‌ شب عروسی زیر لباس عروس یواشکی کفشامو دراوردم هیشکی نفهمید

باید بشون گفت

تو کی هستی بخای درمورد استایل من نظر بدی گوزو...

خوبه خدت ماشالا 30 سالته عقلت کامل شده خودت میتونی برا خودت تصمیم بگیری!

دیگه چرندیات آدما زیاد شده...بگیر به باسن موبارک...

Enfp-همون ماسک اسبی که هان گذاشت رو کلش:/اکانت دست 2 نفره.شیپرم نیستم به مولا:/