2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیدونم چین علایمش چیاس منم یه برادر معتاد دارم بخدا خستمون کرده 

یه حالت تشنج به آدم میده 

بیهوشیه لحظه ایم داره 

توی بعضی شرایط دست و پاهاشونم قفل میکنه 

خیلی وضعیت بدیه درکت میکنم من دیگه انقدر از زندگی سیر شدم که حد نداره از یه طرف دلم برای بابا و مامانم میسوزه از یه طرف دلم برای خودش میسوزه که داره زندگیشو آتیش میزنه 

اصلا اعصاب و روان برام نمونده دیگه 

تنها آرزوم شده اینکه یه روز بشه این روزا تموم بشه مثل قبل دوباره همه ی خانواده شاد باشن😔

شما میدونین برادرتون چی مصرف میکنه؟تا حالا کمپ بردینش؟

یه حالت تشنج به آدم میده  بیهوشیه لحظه ایم داره  توی بعضی شرایط دست و پاهاشونم قفل میکنه ...

تشنج میکرد وگاهی مست...توهمو...بخدا یشبایی ازترس ابرو ریزی وجونش تاصبح گریه کردم.... دقیقا باپوست گوشت استخونم درکت میکنم عزیزم تنها نیستی😔

تشنج میکرد وگاهی مست...توهمو...بخدا یشبایی ازترس ابرو ریزی وجونش تاصبح گریه کردم.... دقیقا باپوست گو ...

آره دقیقا همیناس علائمش 

آخرین بار برادر من توی بالکن از نرده آویزون شده بود به سمت حیاط تو همون حالت دست و پاش قفل کرده بود من و مامانم با بدبختی آوردیمش تو فکرکن انقدر وضعیت بدی بود که دیگه ما همون شب زنگ زدیم بیان برای بردنش چون خودمون هیچ جوره نمیتونستیم ببریمش 

امیدوارم واقعا جفتشون هم برادر شما هم برادر من نجات پیداکنن خودشونو که نابود میکنن ماهارو هم بدتر نابود میکنن😥

همه این غما امتحانه صبر کن عزیز صبر کن واز خدا صبر بخاه انشاءالله اروم بگیری قشنگم....

هوووف چی بگم والا امیدوارم هر چی که هست درست بشه خیلی سخته 

همچنین عزیزدلم❤🌷🙏