2777
2789

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

معلومه که آلوده‌ست فاصله‌ی بین دست زدن و تو دهن گذاشتن بچه چقدر بوده؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فاصله زمانی بینشون زیاد بوده نه 

چون کلا به همین دلیل میگن زگیل تناسلی چون ویروسش زود توی محیط از بین میره و فقط از طریق رابطه فرد مریض میشه 

البته بازم یه شخص باسواد تر باید نظر بده 

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

۴ساعت

ویروس در هوای آزاد فقط ۱ دقیقه میتونه زنده باشه. 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

۴ تا۵ساعت از بین میره؟

فکر کنم اره چون ویروسش خیلی درمحیط ضعیفه

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

واقعا مطمنی؟ دارم از غصه میمیرم پس چرا گوگل زده ۷روز زنده میمونه؟

عزیزم شما مقالات خارجی رو بخون این ویروس فقط یک دقیقه زنده‌ست بزرگترین ره انتقالش رابطه جنسیه

حمام عمومی استخر دستشویی عمومی لیزر ژیلت و... فقط در یک صورت عامل انتقاله که بلافاصله یعنی زیر یک دقیقه فرد مبتلا و فرد آلوده از یک وسیله استفاده کنن 

استارتر من این ویروس فقطاز طریق رابطه منتقل میشه چون توی محیط خیلی زود نابود میشه پس اصلا غصه نخور

وای خدا گوشی رو با چی باید پاک میکردم تا نابود شه؟

کلا این ویروس توی محیط زود ازبین میره برا پاک کردن گوشیتم عزیزم 

روی یه دستمال الکل بریز بعد با دستمال گوشیتو پاک کن من خودم همیشه اینکار میکنم

کلا این ویروس توی محیط زود ازبین میره برا پاک کردن گوشیتم عزیزم  روی یه دستمال الکل بریز بعد ب ...

ای خدا الان یک هفته گذشته بازم با الکل تمیز کنم؟