2777
2789
عنوان

تصمیم برای عروسی گرفتن

238 بازدید | 12 پست

من و نامزدم خیلی با هم مشکل و دعوا داشتیم در حدی ک گفت نمی‌خوامت ولی عذرخواهی کرد و گفت رو خودش کار می‌کنه و میخواد تغییر کنه و دیگه مثل قبل عصبانی نمیشه ولی کلا با بابام مشکل داره خوب نیس 

ولی از وقتی ک بهم قول داده اخلاقش درست کنه دیگه بحثی نشده اصلا 

شهریور وقت تالار رزرو کردیم نمی‌دونم دارم تصمیم درستی میگیرم یا نه 

نمی‌دونم واقعا تغییر می‌کنه یا اخلاقاش ک اذیتم میکرد بعد ازدواجم هست 

شما بعد عروسی بحث و دعواهاتون کمتر شد یا بیشتر؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت ذات هیچکی عوض نمیشه.قبل ازدواج مث سگو گربه بودیم الانم همونه.تا پا طلاق رفتم قول داد درست شه برگشتم بااازم همونه

ذات کسی قابل تغییر نیست نهایتش فیلم بازی کنه خوب شده

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
واقعا ؟ چه بد الان عروسی کردین ؟

۱ ساله ازدواج کردیم.بدترین دعواهارو میکنیم یعنی ناجووور هااا ولی عاششششق همیم ۱ روز بگذره انگاررر ن انگار دعوایی بوده😂😂😂😂

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
کات کنی بهتره  از الان دعوا دارید بعدش  چی می‌خواد بشه  مگر اینکه بره مشاور تغیر کن ...

همین الانشم عقد رسمی هستیم رابطه هم داشتیم واسه همین عروسی گرفتن یا نگرفتن برای کات کردن بنظرم زیاده فرقی نداره در کل جدا شدن برام سخت شده و آخرین گزینه هست ولی کلاس مشاوره هم داره می‌ره 

همین الانشم عقد رسمی هستیم رابطه هم داشتیم واسه همین عروسی گرفتن یا نگرفتن برای کات کردن بنظرم زیاده ...

ببین اخلاق یه مرد چجوریه شما فک کن ازدواج کنی بری زیر یه سقف صدبرابر میشه 

یعنی اگه بددهنه بری زیر سقف صدبرابر میشه 

بنظرم مشاوره برید 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️