2777
2789

دلم گرفت چون ادعای عاشقی داشت دلم گرفت که چطوری اینقدر راحت تونست دوباره عاشق یکی دیگه شه دلم گرفت که هیچ تقاصی پس نداد بااینکه ب منو بچه خیانت کرد...بچه من فقط دوسالشه الان میبایست سه تایی باهم عید رو باشیم اما شوهرم با اون دختره خوش میگذرونه...

دلم گرفت که چقدر زود من فراموش شدم آخه مگه میشه آدم اینقدر راحت زن و زندگیشو فراموش کنه 🥺😓

دلم گرفت چون من پنج سال زنش بود نداریش برا من بود یه مسافرت منو نبرد اما از وقتی از هم جداییم دوتا مسافرت رفته عیدم قرار بره....

نفرینت نمیکنم چون پدر بچمی چون بچم دوست داره اما از خدا می‌خوام خیانت کردی خیانت ببینی دلم میخواد جوری که من پیاماتون رو‌ دیدم و دستام لرزید صدام بالا نمیومد دستات بلرزه صدات بالا نیاد 

حسمو درک کنی از خدا می‌خوام زندگی منو ویران کردین یه روز خوش باهم نداشته باشین 

یک سالونیم هیچ شبی کنار من نخوابیدی هرشب بهانه آوردی حالا میفهمم یکی دیگه رو بغل میکردی دیگه میلی به من نداشتی 

خدا کنه روزی برسه آتش این هوستون فروکش کنه بیایی التماسم کنی اما من دیگه حتی نگاهتم نکنم...

آرزوم پشیمونیته😓میدونی چیه دیگه بهت حسی ندارم بود و نبودن فرقی ندارد برام نمی‌خوام برگردی من دلم گرفته از اینکه باهام بازی شده اگه بچه نداشتم ماتم نداشتم شرمنده بچم هستم تا ابد 

نفرین نکن عزیزم بسپرش به خدا. خدا جای حق نشسته چشماشو که نمیبنده مطمئن باش یه روزی تاوان میده

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔متاسفم چقدر بد، واقعا خدا لعنت کنه زن و مردی و که خیانت میکنن

جدا شدی ازش؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حداقل عزیزم خانومی بچتو نگه داشتی جاری منکه حضانت باهاش بود بچشو تو ۴ سالگی ول کرد طلاق گرفت شوهر کر ...

من نفسم به نفس بچم بنده اما بعید می‌دونم بتونم تو سال آینده از پس اجاره و خرج خونه بربیام اوضاع مالیم وحشتناکه خانوادمم توان مالیشو ندارن بخوان کمک کنن امیدوارم من ب اونجایی نرسم ک مجبور شم از نداری بچمو بدم ب باباش

زنه اولی بلاست 

دومی طلا 

اولی حرص میخوره جمع میکنه خب به طبع غرغر میکنه 

اونوقت دومی میاد سر آماده میشینه و خرج میکنه همه چیز هم براش ردیفه پس نیازی نمیبینه غر بزنه 

این حکایت خیلی از زن هاست 

خودتو ناراحت نکن 

بسپر به خدا 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

یه خانمه شوهرش با دوستش بهش خیانت کرد جدا شد یه مدت بعد اون خانمه رو دید خانمه بهش کفت نمیدونستم شوهرت اینقدر بدرد نخوره عین همینو داشتم طلاق گرفتم الان دوباره عین شوهر اولم گیرم اومده 

عزیزم 😔💔  حالا خودت با پدر مادرت هستی ؟  یا مستقل

مستقلم چون آدم با بچه جایی خونه پدر مادرش ندارن ب خصوص بچه من که بسیار شیطونه...اما دیگه کشش مالی ندارم نمیتونم از پس اجاره خونه و مخارج زندگی بربیام

یه خانمه شوهرش با دوستش بهش خیانت کرد جدا شد یه مدت بعد اون خانمه رو دید خانمه بهش کفت نمیدونستم شوه ...

شوهر من برا دوستی و نامزدی خوبه ازدواج که کردم فهمیدم چه آشغال بی مسئولیتی هست اون دختر زمانی باهاش زیر یه سقف بره متوجه میشه زن کی شده فقط زبونش قبل از ازدواج چربه