2777
2789
عنوان

خانما چطوری به مامانم بگم

181 بازدید | 11 پست

تاپیکهای قبلی توضیح دادم چیشد مامانم هم درجریان دوستیم بود تا دیروز کلی تعریف کردم از پسره الا میپرسه چی بگم بهش دلیل کات کردنمو چی بگم

خدایا شکرت💚🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک هر چی خوندم هیچی نفهمیدم جز اینکه رفتی قرار و انگار خوشش نیومده تموم‌شده 

دیگ کو توضیحات 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
من ک هر چی خوندم هیچی نفهمیدم جز اینکه رفتی قرار و انگار خوشش نیومده تموم‌شده  دیگ کو توضیحات& ...

ن بابا

رفتم سر قرار با بهونه اش مجبور شدم برم خونش بعد هی خودش و نزدیک کرد کار به بوس و خوردن و اینا کشید تهشم خودش برگردوند خونمون الانم ی مدله که انگار ی بار دیگ باهاش باشم کارو یکسره میکنه🥲

خدایا شکرت💚🙏🏻
ن بابا رفتم سر قرار با بهونه اش مجبور شدم برم خونش بعد هی خودش و نزدیک کرد کار به بوس و خوردن و این ...

ووی😐عزیزم ب مامانت بگو اخلاقمون بهم نخورده یا هر چیییی...

نرمال نیست ایشون اصلا 

مثلا بگو اخلاقش تند بوده 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
ووی😐عزیزم ب مامانت بگو اخلاقمون بهم نخورده یا هر چیییی... نرمال نیست ایشون اصلا  مثلا بگو اخ ...

اره ن پشیمونه ن چیزی تازه حق به جانب هم هس هدف جدی هم نداره مثلا حتی الکی بگه اره تورو برا همیشه میخوام یا هدفم ازدواجه الانم که پیام میده مگیه دلم سوخت کبودی نکردم یا چه میدونم از این حرفا

خدایا شکرت💚🙏🏻