2777
2789

سلام دوستان کسی می‌دونه برای لاغری مچ دست باید چیکار کنم موچ دستم یکم تو پر تر شده النگو هام جاشون رو دستم میمونه کلا دستم رو گاز میگیرن خیلی کلافه کننده اس نمیتونم درشون بیارم در نمیاد اصلا کسی اگه می‌دونه چطوری لاغر کنم مچ دستم و راهنمایی کنه ♥️

تعداد رای : 1
نظرسنجی
مچ دست
0
0%
لاغر کردن
1
100%

خب مچ دست از استخوون و گوشت تشکیل شده 

استخونبندیتو ک نمیتونی تغییر بدی پس باید وزن کم کنی 

من ک وزن کم میکنم همه جا حتی بند انگشتمم کوچیک میشه چ برسه مچ

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 
خب مچ دست از استخوون و گوشت تشکیل شده  استخونبندیتو ک نمیتونی تغییر بدی پس باید وزن کم کنی&nbs ...

برای بالا رفتن وزنتون چی استفاده کردین؟؟

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من قرص خوردم🤦🏻‍♀️  ولی ب جز اون کلا خیلیی غذا میخوردم  دیگ معدم عادت کرد چاق شدم

قرص ک هیچ 

من باز بعد مدرسه خیلی میخورم ولی احساس چاقی ندارم چرا

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
خب مچ دست از استخوون و گوشت تشکیل شده  استخونبندیتو ک نمیتونی تغییر بدی پس باید وزن کم کنی&nbs ...

وزن دارم کم میکنم بخاطر دیسک کمرم دکتر گفته باید وزن کم کنم ۶۸ بود تو یه ماه ۶۳ شدم ولی خب مچ دستم خیلی تغییر نکرده 

قرص ک هیچ  من باز بعد مدرسه خیلی میخورم ولی احساس چاقی ندارم چرا

هیچ راهی بجز زیاد غذا خوردن نداره 

بدن با بدنم فرق داره ممکنه متابولیسم بدن یکی جوری باشه راحت تر چاق شه 

فقط غذاتو قطع نکنو ادامش بده

وزن دارم کم میکنم بخاطر دیسک کمرم دکتر گفته باید وزن کم کنم ۶۸ بود تو یه ماه ۶۳ شدم ولی خب مچ دستم خ ...

همین وزنو کم کنی مچتم لاغر میشه راه دیگ ندارع🤦🏻‍♀️

هیچ راهی بجز زیاد غذا خوردن نداره  بدن با بدنم فرق داره ممکنه متابولیسم بدن یکی جوری باشه راحت ...

من چاق شدنم خیلی سخته . 

بعد جوانه گندمم اثر دارع؟

همین وزنو کم کنی مچتم لاغر میشه راه دیگ ندارع🤦🏻‍♀️

خدا کنه ولی واقعا سخت منم مثل شما قرص خوردم تقریبا چهار سال پیش یک ماه قرص چاقی استفاده کردم چاق شدم معده ام عادت کرد از ۴۵ کیلو شدم ۷۰ الان دارم وزن کم میکنم ولی خیلی سخت  

من چاق شدنم خیلی سخته .  بعد جوانه گندمم اثر دارع؟

اثر ک داره 

خوبه چیزای پرکالری مث جوانه گندم و سیب زمینی و ژله و... بخوری 

ولی مهمتر از اون جمع کالری روزانته 

اگ میتونی کالری شماری کن هرروز نزدیک 3هزار کالری بخور قطعا چاق میشی

اثر ک داره  خوبه چیزای پرکالری مث جوانه گندم و سیب زمینی و ژله و... بخوری  ولی مهمتر از ...

اها 

مرسییی

خدا کنه ولی واقعا سخت منم مثل شما قرص خوردم تقریبا چهار سال پیش یک ماه قرص چاقی استفاده کردم چاق شدم ...

قدتون چنده؟ 

وزنتون ک خیلی بالا نیست خداروشکر اضافه وزن زیادی ندارین

من قدم162عه 

زیر 58 ک میشم لاغر میشم و بهم نمیاد

قدتون چنده؟  وزنتون ک خیلی بالا نیست خداروشکر اضافه وزن زیادی ندارین من قدم162عه  زیر 5 ...

قدم 163

آره من چون دیسک کمر گرفتم دکتر گفت باید وزنت بیاد پایین تر چون ب مهره هام فشار وارد میشه وگرنه باید عمل کنم دیسکمو 😭