سلام دوستان خواهش میکنم تو این شبا و روزای عزیز برام دعا کنید. یه ماهه از عروسیم گذشته ۲ بار رابطه عمیق داشتیم . مشکل من اینه که موقع رابطه از بس خودمو سفت میکنم که شوهرم میگه اصلا منو پس میزنی و خودتو میکشی بالا با این سفت گرفتن ... چند شب پیش دعوای بدی کردیم و شوهرم هر چی از دهنش در اومد بارم کرد گفت نمیزاری کارمو بکنم انگار نه انگار عروسی کردیم آخرش گفت بت فقط یه فرصت میدم دفعه دیگه بخوای خودتو سفت کنی و نزاری کارمو بکنم نصفه شب هم شده میرم به خانوادم میگم که از دستت چی کشیدم تو این یه ماه فهمیدم منظورش طلاق . بش گفتم سری قبل چطور کارتو کردی الآنم همونطور کارتو بکن گفت با بدبختی گزاشتی کارمو بکنم خستم کردی و ....
بعد هم گفت بشین فکراتو با خودت بکن هر وقت آماده بودی بیا بگو دیشب بش گفتم آماادم کارتو بکن هر وقت خواستی. اگه هم دیدی حرکتی ازم سر زد هرکار خواستی بکن
برگشت گفت بعداً راجب این موضوع حرف میزنیم
واقعا گیج و کلافم من قصدم پس زدنش نیست فقط از شدت درد خودمو منقبض میکنم اما اون شعور نداره درکم نمیکنه هر چی از دهنش درمیاد بارم میکنه در قبال توهین و تحقیراش حق ندارم ناراحت بشم حق ندارم گریه کنم حق ندارم حرف بزنم باید خفه خون بگیرم و عادی رفتار کنم . خدا شاهده فقط بخاطر آبروی خانوادم دارم تحمل میکنم کاش لال میشدم اون روز که جواب بله بش دادم