2777
2789
عنوان

شب عروسی

12981 بازدید | 53 پست

سلام دوستان خواهش میکنم تو این شبا و روزای عزیز برام دعا کنید. یه ماهه از عروسیم گذشته ۲ بار رابطه عمیق داشتیم . مشکل من اینه که موقع رابطه از بس خودمو سفت میکنم که شوهرم میگه اصلا منو پس میزنی و خودتو می‌کشی بالا با این سفت گرفتن ... چند شب پیش دعوای بدی کردیم و شوهرم هر چی از دهنش در اومد بارم کرد گفت نمیزاری کارمو بکنم انگار نه انگار عروسی کردیم آخرش گفت بت فقط یه فرصت میدم دفعه دیگه بخوای خودتو سفت کنی و نزاری کارمو بکنم نصفه شب هم شده میرم به خانوادم میگم که از دستت چی کشیدم تو این یه ماه فهمیدم منظورش طلاق‌ .  بش گفتم سری قبل چطور کارتو کردی الآنم همون‌طور کارتو بکن گفت با بدبختی گزاشتی کارمو بکنم خستم کردی و ....

بعد هم گفت بشین فکراتو با خودت بکن هر وقت آماده بودی بیا بگو دیشب بش گفتم آماادم کارتو بکن هر وقت خواستی.  اگه هم دیدی حرکتی ازم سر زد هرکار خواستی بکن 

برگشت گفت بعداً راجب این موضوع حرف میزنیم

واقعا گیج و کلافم من قصدم پس زدنش نیست فقط از شدت درد خودمو منقبض میکنم اما اون شعور نداره درکم نمیکنه هر چی از دهنش درمیاد بارم میکنه در قبال توهین و تحقیراش حق ندارم ناراحت بشم حق ندارم گریه کنم حق ندارم حرف بزنم باید خفه خون بگیرم و عادی رفتار کنم . خدا شاهده فقط بخاطر آبروی خانوادم دارم تحمل میکنم کاش لال میشدم اون روز که جواب بله بش دادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو هم رو خودت کار کن خودتو منقبض نکن اینطوری هم خودت بیشتر درد میکشی هم رابطه برات لذتی نداره و هم اینکه همسرت لذت نمیبره

قبلش  چند دقیقه عشقبازی کنین که راحت تر آماده این کارشی و خودتو سفت نکنی 

زندگیم همسرم❤ آراز❤

خب ریلکس کن سخته اما کم کم قبل رابطه حموم برو خیلی کمک میکنه اینطوری تمیز هستی ببخشید خودتو روتمیز کن ببخشید بهش حال بده تا قشنگ بهت حال بده استرس نداشته باش شل شل کن هرچی ترشح بیشتر رابطه لذت بخش‌تر به تو بیشتر خوش میگذره 

عزیزم بهش بگو درد دارم قطعا اونقدی بی درک نیس ک نفهمه شل کن لذت ببر فقط کافیه به دردش فک نکنی

اینی که ایشون میگه سراین موضوع یه ماه نگذشته میگه طلاق، اصلاهم بی درک نیست😐

با اینک شوهرت ادم … حرفی ندارم.ولی قبول کن ک اون ب اوج احساساتش میرسه و وقتی تو خودتو سفت میگیری یا ی حرکتی میکنی ک نتونه خودشو…کنه قطعا خب ضد حاله خیلی بدیه از ژل روان کننده استفاده کن 

ای بابا چقدر احمقه تا تقریبا ۶ماه شاید درد داشته باشی همچنان نباید درک کنه؟ به بزرگتری خواهری کسی بگ ...

به خواهرش گفتم اون منو میفهمه در جریان کارای زشت داداشش هست اما بازم بنده خدا حرفی نداره که بزنه میگه خواهر خودتو شل کن 

مردا براشون رابطه خیلی مهمه بیشتر طلاقا هم دلیلش همینه ناتوانایی جنسی 

آره درسته ولی خیلی زشته، تازه عروسه اینجوری بهش بگه 

مردم ده سال زندگی میکنن بااین مشکل اسم طلاق نمیارن

به نظرم برن روانشناس تادیرنشده ، مشکل فقط رابطه نیست...