2777
2789

چیزایی گفت واقعا باعث ارامشم شدن خیلی کاربلده تو شهرما همه قبولش دارن...بیاین یکی یکی بگم چی گفت

اگر هی به راهکارهاش عمل کنم مطمئنم خیلی آروم ترم میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین چیزی که گفت این بود که نباید از هیچ کسی کینه داشته باشی کینه مثل یه سرطانه که باعث میشه روح و جسمت نابود کنه و زود پیر و مریض شی درنتیجه من همونجا همه کسایی که بهم بدی کرده بودن رو بخشیدم..

گفت اگه ببخشی خداهم بدی های تورو میبخشه من روی این حساب باز کردم و بخشیدم خیلی سبک شدم..

گفت هیچ وقت دیگه روی بدی های دیگران فکرنکن..هیچکس اونقدر ارزش نداره که به خاطرش ناراحت کنی خودتو

من واقعا قضیه کینه رو تجربه کردم یکی از اقواممون خیلی کینه ایه باورتون میشه شبی چندتا قرص اعصاب میخوره بازم خواب نمیره خیلی عصبیه بدنشم فوق العاده مریضه توی۵۰ سالگی به زور راه میره

خب یچی دیگه این بود که فکراتو درست کن مثلا نگو وای آیندم چی میشه من بدبخت میشم و... بگو بهترین ها برام اتفاق میفته از خداهم کمک بگیر و مطمئن باش کمکت میکنه🥺

واقعا این خیلی بهم آرامش داد وقتی درک کردم باید روی فکرام کارکنم مثلا فکرنکنم وای من چقدر بدبختم و... درعوض برا بهتر شدنم تلاش کنم