بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دو هفته دیگه برو دقیق صد درصد سونو بهت جنسیت رو میگه
من توی ان تی بهم گفتن پسره
دیروز هم رفتم سونو ۱۵ هفته م کامل همه چیشو نشونم داد پاهاشو داده بود بالا بچه م 😂 قشنگ معلوم بود گفت ببین دیگه صد درصد پسره
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
من فضول بودم خودم سریع پرسیدم 😂 دکتره گفت چه مامان عجولی اجازه بده نگاه کنم خب
۱۵ هفته برو دقیق بهت میگن گلم
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
فدات شم اینجا بر اساس شکل جمجمه و حالت خوابیدن جنین جنسیت رو میگن
جمجمه بچه م کاملا شبیه دختره یعنی طوری که من فکر کردم اشتباه میگه پسر ولی دیروز رفتم سونو ۱۵ هفته م پاهاشو داده بود بالا کامل دیدمش که پسره