2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش دکتر من گفت تا ۶ماه من حدودا سر ۴ماه دیدم صاف شد

مثلا از خواب بیدار میشم یا از بیرون میام همه چی تاره بعد نمیدونم تاری میره یا عادت میکنم الان تاری ندارید شما ؟

مثلا از خواب بیدار میشم یا از بیرون میام همه چی تاره بعد نمیدونم تاری میره یا عادت میکنم الان تاری ن ...

من حدود ۷سال پیش عمل کردم و راضی راضی‌ام

میگم کاشکی زودتر عمل میکردم

شماره چشمم ۲.۷۵ بود

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
من پرپر شدم نابود شدم با این عمل انقد اذیتم

نه خودتو اذیت نکن

چیزی نیس

نگران نباش

گریه و گرما و استرس برات خوب نیستا

من حدود ۷سال پیش عمل کردم و راضی راضی‌ام میگم کاشکی زودتر عمل میکردم شماره چشمم ۲.۷۵ بود

من prkکردم میگم کاشکی فمتو میکردم لااقل این عوارض رو نداشت الان چشمات حالت عادی عادی داره؟ترس منو داغون کرده دارم روانی میشم

من prkکردم میگم کاشکی فمتو میکردم لااقل این عوارض رو نداشت الان چشمات حالت عادی عادی داره؟ترس منو دا ...

منم خیلی استرس داشتم

دهن دکترم رو سرویس کردم

هی پیام هی پیام هی زنگ

بنده‌خدا هی میگفت نگران نباش من قول مردونه میدم

تازه خودم بندرعباس بودم دکترم تهران 

دیگه وقتی دیدم صاف شد یه دسته گل گرفتم رفتم مطبش

الآن با دکترم دوست صمیمی شدیم

من حدود ۷سال پیش عمل کردم و راضی راضی‌ام میگم کاشکی زودتر عمل میکردم شماره چشمم ۲.۷۵ بود

زندگیم بهم ریخته داغونم ، بعد چشمم الان نیم استیگمات شده بعد عمل کوفتی صدتا دکتر رفتم میگن ته چشم همه هست عینکم درستش نمیکنه امکان داره تاری مال اون باشه

زندگیم بهم ریخته داغونم ، بعد چشمم الان نیم استیگمات شده بعد عمل کوفتی صدتا دکتر رفتم میگن ته چشم هم ...

عزیزم یکم استرس‌ت رو کم کن

کمتر بهش فکر کن

همه چی درست میشه

منم خیلی استرس داشتم دهن دکترم رو سرویس کردم هی پیام هی پیام هی زنگ بنده‌خدا هی میگفت نگران نباش ...

اخه ۵ماهه عزیزم، منم دهن همه رو صاف کردم، پریروز رفتم نور تهران کلی عکس و بدبختی، الان از خواب بیدار میشم یا از بیرون میام همه چی تاره برام داغونم کارم رسیده به روانپزشک