2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفلاکس شدید داره 

رفلاکس مانع وزن گیری مناسبه

ببرید دکتر دارو میده کنترل میشه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

رفلاکس داره 

دکتر باید دارو بده گل

شیر هم حجم کم و تعداد بیشتر بدین 

موقع شیر خوردن و کلا سعی کنین شیب دار بخوابونینش 

اروغشو حتما بگیرین و بعد شیر ی ربع بیست دقیقه عمودی نگهش دارین

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

آره عزیزم عادیه پسر منم همینطور بود با این فرق که از دماغ و دهن شیر را بالا میورد کولیک داشت و من تا چند ماه خواب نداشتم واین جور بچها خیلی مراقبت میخوان تا خدای نکرده استفراغ بر نگرده تو گلوشون پسر من چند بار دور از جونش میخواست خفه بشه 

هر ۳ساعت

اگه جهشی همه شیر رو میریزه بیرون رفلاکس داره. شایدم ۹۰تا یه دفعه میخوره واسش سنگینه. میتونه ساعتی بده یا هر ۲ساعت ۶۰تا. یا شیرشو عوض کنه. دختر من آپتامیل رو بالا می آورد. الان ۳ماهشه هر ۲ساعت ۹۰ تا میدم

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
چقد مناسبه؟

۶۰ تا بده گلم 

بچه یکماهه گرسنه ش بشه علایم داره مشخصه 

نیاز نیس حتما سر سه ساعت بده هر وقت گرسنشه شیر بده 

اگه شیر خشکیه آی ار بده 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چقد مناسبه؟

اگه میتونه بهش شیر خشک را بده که با معدش سازگاره من شنیدم شیر خشک پپتی وان با این جور مردها سازگارند بهتره پیش متخصص اطفال ببرید شاید به شیر خواهرت حساسیت داره منم قبلا نمیدونستم این را بچه را هر ماه هم متخصص می‌بردم ولی تا یک سالگی بالا میورد