الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره عزیزم عادیه پسر منم همینطور بود با این فرق که از دماغ و دهن شیر را بالا میورد کولیک داشت و من تا چند ماه خواب نداشتم واین جور بچها خیلی مراقبت میخوان تا خدای نکرده استفراغ بر نگرده تو گلوشون پسر من چند بار دور از جونش میخواست خفه بشه
اگه جهشی همه شیر رو میریزه بیرون رفلاکس داره. شایدم ۹۰تا یه دفعه میخوره واسش سنگینه. میتونه ساعتی بده یا هر ۲ساعت ۶۰تا. یا شیرشو عوض کنه. دختر من آپتامیل رو بالا می آورد. الان ۳ماهشه هر ۲ساعت ۹۰ تا میدم
اگه میتونه بهش شیر خشک را بده که با معدش سازگاره من شنیدم شیر خشک پپتی وان با این جور مردها سازگارند بهتره پیش متخصص اطفال ببرید شاید به شیر خواهرت حساسیت داره منم قبلا نمیدونستم این را بچه را هر ماه هم متخصص میبردم ولی تا یک سالگی بالا میورد