2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا من خونه تکونی کردم گونی برنج 30کیلویی بلند کردم هر چی کفکر کنی

رحم همه یه جور نیس گلم

منم مثل شما بودم ولی خیلیا رو دیدم با یه ذره پاظرفشویی وایسادن سقط کردن البته دور از جون اسی عزیز

مبارکه میشه منم دعا کنی سال جدید خدا بهم نگاه کنه برای بار دوم مادر شم ده سال چشم انتظارم 

انشالله که سالی دیگه این موقع بیای تاپیک بزنی عکس نی نیت بزاری. ۱۰تا صلوات فرستادم.برای مشکلت

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

فدات. چند ساله ازدواج کردین خودتون بچه میخواستین.بچه ی اوله

یک ساله من خودم زیاد نه چون میرم دانشگاه خیلی بهش فکر نمیکردم ولی همسرم خیلی دوست داشت بله بچه اولمه

یک ساله من خودم زیاد نه چون میرم دانشگاه خیلی بهش فکر نمیکردم ولی همسرم خیلی دوست داشت بله بچه اولمه

الان همسرت میدونه

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

مبارکت باشه عزیزم 

قبل این ۴روز نزدی؟ مثلا روز موعدت نزدی؟ 

من امروز موعدم بود زدم منفی شد ناامید نشستم پریود بشم کلی هم علائم دارم بخصوص سینه هام میگم ترکیدن که قبلا اینجوری نبودم گرگرفتگی داشتم و.... فکر می‌کردم حتما ی هاله نشون میده ولی نبود خیلی ناامیدم🤧😭😔

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰