2777
2789
عنوان

مامان های عزیز بیاید به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 26 پست
ممنونم اما هنوز نمیدونم باردارم یان بعدشم شرایط حاملگی ندارم میترسم🥲

عزیزدلم😍😍😍ولی حامله بودی سعی کن با شرایط کنار بیای و خودخوری نکنی وگرنه تحمل ۹ماه خیلی برات سخت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم‌ و خودم بچه دوس داریم ، اما تازه ازدواج کردیم و هردومون مخالف هستیم اگر سقط کنم چی میشه ؟؟ میت ...

سقط 

قتل انسان هست 

میخواهی زندگی تو با این گناه شروع کنی 

حیفه

نعمت خداست 

رحم سر میشه 

ممکنه نازایی بیاره سقط عمدی

نخوردم چون قبلا خوردم دوهفته خونریزی افتادم

اما اما  نمیخوام در این شبهای جشن وسرور ناراحتتون کنم اما باید مسیر سخت را دید حداقل 200 فرزند سالم‌  نیشابور در این ماه به دست عزیزانشان سقط شدند
انشالله با کمک شما عزیزان بتوانیم سقط فرزندان  شهرمان به صفر برسانیم، 🙏🌷

🌷نفس🌷یعنی نجات فرزندان سقط
ما با توسل به امام رئوف وازکنار بی بی شطیطه بانوی مورد عنایت ائمه اطهار جهت نجات فرزندان ایران شروع کردیم
🌺
تماس:
09022336267
ش کارت حمایت‌های مردمی   6037997950296989

اما اما  نمیخوام در این شبهای جشن وسرور ناراحتتون کنم اما باید مسیر سخت را دید حداقل 200 فرزند ...

یک روز سهم من نشد ،افسوس

یک آرزو بر لب نیاوردم...

یک شمع روی کیک ، یا یک جشن

خون بود از آغاز ، همدردم ‌...

وقتی که مادر قصد جانم داشت

وقتی که رویم ارغوانی شد‌...

وقتی که جانم از تنش می ریخت

وقتی که روحم آسمانی شد...

وقتی پدر خندید از مرگم 

تنهاترین تنهایی ام گل کرد ...

طوفان خون ، بلعید جانم را

غم تکیه گاهم شد...رفیقم درد

بر من بگریید و بگریانید

بر دست های عشق ِ خون آلود‌..

من زادروز خویش را مُردم...

تاریخ مرگم با تولد بود ... 

#ع.م

اخه خیلی میترسم از حاملگی 🥲و اگه شوهرم قبولش نکنه چی؟؟

دیگه آجی جان به چشم معجزه بهش نگاه کن تا خدایی نکرده حرفی نزنی که تو روح بچه تاثیر بذاره

مردا هم نقطه ضعفشون بچه اس نگران نباش شاید اولش بد قلقی کنه ولی بعدش که تو تنهایی بهش فک میکنه عاشق بچه میشه

همسرم‌ و خودم بچه دوس داریم ، اما تازه ازدواج کردیم و هردومون مخالف هستیم اگر سقط کنم چی میشه ؟؟ میت ...

ببین قضاوت نمی کنمت اما سقط قتل 

تصور کن بذاری یه نوزاد به دنیا بیاد بعد خفه اش کنی  تنها فرقش اینه که اونو میبینی اینو نمی بینی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی