2777
2789

منم موافقم باهات

ولی امروز با ی روانشناس حرف میزدم میگفت تو فکر کن اقدام کنی و نمیری

یا داخل زندگی نباتی بری ک دستگاهارو قط نکنن

یا تااخر عمرت دستگاه دیالیز وصل باشی

گفت حتی قرص برنج هم صددرصدی نیست هیچ روش صددرصدی نیست 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستام خیلی اهل خودکشی بود حتی دوبارم بدجور رفت و دوباره برگشت از اون زمان حدودی ۱۸ سال میگزره الان ی شرکت ساخت و ساز سازه های پارکی زده و کلی دم و دستگاه حتی اون روزا رو یادشم نیست. خیلی سختی کشید پدر و مادر معتاد دو بار بهش تجاوز شده بود بد جووور .

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
فارغ از بحث عقیدتی، وقتی نمی‌دونیم قراره با مرگ چی رو تجربه کنیم، خوب شاید خودمون رو کشتیم و به حالی ...

اگه اعمال مون درس باشه چی ازار مون به هیچکس نرسیده باشه و بقیه اذیتمون کنن منی که صبح تا شب دارم گریه میکنم غصه میخورم هزار بار به این قضیه فکر کردم و از ترس عذابش هیچ کاری نکردم مثلا با زنده موندنم چی تغییر کرده 

منم موافقم باهات ولی امروز با ی روانشناس حرف میزدم میگفت تو فکر کن اقدام کنی و نمیری یا داخل زندگی ...

خب خیلیا میمیرن ولی اون دنیا سختترین عذاب قسمت شون میشه بیشتریام از فشار های روحی که بقیه بهشون وارد کردن اینکار میکنن هم این دنیا عذاب میکشن هم اون دنیا

اگه اعمال مون درس باشه چی ازار مون به هیچکس نرسیده باشه و بقیه اذیتمون کنن منی که صبح تا شب دارم گری ...

به نظرم تو عقاید و افکارتون باید بازنگری کنید.

آدمی که عقیده به خدا و توکل به خدا تو زندگی‌ش پررنگ باشه حال عمومی زندگی‌ش باید خوب باشه حتی اگر خیلی سختی‌ها بهش روی بیارن بازم پس زمینه زندگی‌ش امیدبخش و روشنه.

قبلب دنیا اومدنت زندگیتو بهت نشون میدن ، میگن دوست داری بری یا نه؟ مطمئن باش چیزی دیدی ک ارزش همه سختیا ک میکشی داره ک اومدی، زندگی پروانه نگاه کن ی کرم خودشو ب زور میکشه بالا میخوره دور خودش تار میتنه خب خیلی سخته برا ی کرم کوچلو این همه سختی میکشه تا پروانه میشه و زیبا ، یا از ی نگاه دیگه بهش دقت کن مثل ی چوب تو مجسمه سازی بهش جون بده هر بار ک اره میخوره بهش سنباده مغاره و...  تهش میشه ی مجسمه زیبا، سختیا راه زندگی ازت ی آدم صبور میسازه ی آدم پخته اصلا تا سختیا نباشه خوشیا ب چشم نمیان، خودکشی مثل اینه تو تا دقیقه آخر صب کنی ولی وقتی میخوان بهت جلا بدن زیبا بشی موفق بشی کاری کنی ک نشه خدا برا هرکس ی زمانی مشخص کرده ک زندگی کنه تو میتونی اونجور ک دوست داری رقم بزنی، باید تلاش کنی نا امید نشی، قصه اونی ک میخواستن ببرن جهنم گفت من امید داشتم ب بخشنده بودن خدا میبرنش بهشت امید داشته باش بهش فکرا منفی دور کن معجزه خدارو میبینی