2777
2789
عنوان

دلم شکست.

549 بازدید | 12 پست

امشب فهمیدم بطور میانگین هر ده دقیقه یه کودک یمنی از گشنگی میمیره

برای همه ی مظلومای دنیا دعا کنیم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر من فقط ٣ سالشه، اما بد غذاست

مواقعي كه زيادي باهاش كلنجار ميرم ، همونموقع ياد بچه هاي كوچولوي گرسنه ميفتم و با دخترم دعوا ميكنم كه بعضي بچه ها توي دنيا هيچي ندارن بخورن اونوقت تَو داري ناز ميكني؟!

چرا یمنی مگه ایران خودمون کم گشنه و تشنه و بدبخت داره دلت واسه مردم خودت بسوزه که یه تیکه نون ندارن بعضیا بخورن

من چه خوشبختم که دارم دختری. دختری زیبا رخی تاج سری خدا یا شکرت ت 
چرا یمنی مگه ایران خودمون کم گشنه و تشنه و بدبخت داره دلت واسه مردم خودت بسوزه که یه تیکه نون ندارن بعضیا بخورن

مطمئنی جای دیگه ای برا مردم خودم پست نزدم و دل نسوزوندم نازنینم؟دل سوزوندن و هم دردی حتما باید تو یه چهارچوب باشه نمیشه فراتر رفت؟چون همسایه من گرسنست و منم بهش کمک میکنم هیچ گرسنه ی دیگه ای رو نباید ببینم خانومی؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دختر من فقط ٣ سالشه، اما بد غذاستمواقعي كه زيادي باهاش كلنجار ميرم ، همونموقع ياد بچه هاي كوچولوي گرسنه ميفتم و با دخترم دعوا ميكنم كه بعضي بچه ها توي دنيا هيچي ندارن بخورن اونوقت تَو داري ناز ميكني؟!

دعواش نکن ولی واقعا بقول شما یه طرف ترازو دارن از پرخوری میترکن یه طرف ترازو از فقر

مردم کشورمون واجب تره من نظرم اینه همین کشورای دیگه پاش بیوفته از صدتا دشمن بدترن

بد باشن بچه ها که معصومن و بیگناه.ما هم تو چشم بعضیا ممکنه بد باشیم نباید خیر بهمون برسه؟

چقدر خوبه که به فکر هم خاکتی

دعواش نکن ولی واقعا بقول شما یه طرف ترازو دارن از پرخوری میترکن یه طرف ترازو از فقر

دعوا با بداخلاقي نه، ولي واقعا ناراحت ميشم، بخصوص وقتي مجبورم غذايي رو دور بريزم، هميشه اين توي ذهنمه:"با همين مقدار غذا ممكنه يه نفر زنده بمونه"

دلم ریواس خواست اسمت خیلی خوشمزست ریواس جان ببخشید پستم ربطی به موضوع نداشت