2777
2789
عنوان

کسی هست هیچی برای عید نخره ?

107 بازدید | 10 پست

امسال ما عروس دار شدیم 

داداشم و داییم هر دو زن گرفتن و عید اوله 

برای بچم لباس خریدیم و شوهرم برای خودش خرید 

حالا امروز میگه چون یک فرش خریدی اوایل اسفند تو لباس نخر داری چیز آبرومندی برای عید رفتن ندارم نمیخام دعوا بشه  

من جلوی اونا چه کار کنم 🤕 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون لباس هايي رو كه داري شيك و اتو كشيده و تميز و ... باشه كافيه . لازم نيست حتما خريد كني . در كل به نظر من خريد عد اشتباهه . آدم بايد در طول سال هر موقع لازم داشت يا لباس قشنگي رو چشمش گرفت بخره . ولي عيد و خريد كردن نزدك عيد شده چشم و هم چشمي . فروشنده ها هم 90% شون بي وجدان شدن قيمت ها رو بالاتر بردن و الكي مينويسن حراج . فعلا نخر . ولي 4 ماه ديگه براي دل خودت لباس بخر . 

[QUOTE=332326829]منم هیچی نخریدم. ولی اینکه چون فرش خریدیم تو لباس نخر هم خیلی حرف مسخره‌ایه!     به نظر ...[/QUOTEفرشمون خیلی کهنه بود من اصرار کردم بخریم تازه عروسا میومدن ابروم میرفت 

حالا میگه تو گفتی فرش بخر 🤕

[QUOTE=332326829]منم هیچی نخریدم. ولی اینکه چون فرش خریدیم تو لباس نخر هم خیلی حرف مسخره‌ایه!   ...

چه ربطی داره! فرش رو برای خونه خریدین، نگه وسیله شخصی برا خودت خریدی که منت می‌ذاره؟! همسرت هم داره ازش استفاده می‌کنه دیگه. تازه آبروی همسرت رو هم حفظ کردی باهاش.

تو هم بگو پس تو هم روی فرش راه نرو چون این جای لباس امسال منه!!!  

برای حسرت یه زندگی معمولی...

حالا خرید عید زیاد چیز مهمی هم نیست

خریدای هیجانی و دور از منطق و بدوبدو های الکی

زندگی بعد از عید هم جریان داره بعد از عید هم میشه لباس خرید 

منم هیچی نخریدم تازه پنجشنبه هم تولد دعوتم مانتو عید پارسالم اتو کشیدم و عطر زدم که بپوشم 

اگر هم کسی از لباس تکراری من اذیت میشه پول بده بهم برم خرید 😂