دختر کوچولومومیگم.یکسال و نیمس.ده بار از گهواره فرار میکنه بیست بار از تخت میاد بیرون میدوام دنبالش بعد میگم یذره بازی کنه خسته شه ولی چشاشو میماله میگه لالا بعد بالشت میذارمرو پام فرار میکنه میگه تاتا (ینی رو تاب بخوابم) میذارمش تو تاب باز دست و پا میزنه بیاد بیرون.مخصوصا الانم مریضه دیگه بهونه هاش صد برابر شده.نه ناهار خورده نه شام.صبحونه هم یه کوچولو خورده با یذره شیرخشک.امروزبردمش بازار منوکشتتتتت ینی سر هر لگن ماهی قرمز نیم ساعت فقط چهار زانو میزد کنار لگن تو خیابون براشون دست میزد و بوس میفرستاد.نیم ساعتم دنبال سگ یه خانومه راه افتادیم تا ایشون با سگه تاتی کنه الان من له ترینم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی کوچولوعه هنوز، رفتاراش عادیه.... دختر منم تو این سن روانیم کرده بود، خدا قوت و صبر بهت بده
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تازع دخترم پاشم شکسته. همه جا باید بغلش میکردم. تو خونه ام رو سرامیک سر میخوره باید دستشو بگیرم. تا نیم ساعت پیش کلی مرغ و ظرف و .. شستم. پامخشک شد پای سینک
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.