2777
2789
عنوان

خدایا ازت دلخورم 😥

115 بازدید | 18 پست

من استعداد چاقی دارم ولی شوهرم زن لاغر دوست داره. ورزش هم می کنم. رژیم هم می گیرم ولی بی فایده س 😥😥😥 آخه واسه چی خیلیا هرچی میخورن چاق نمیشن ولی من اصلا نمیتونم لاغر شم ؟

خدایا عدالتتو شکر 😳

آره خدایی میبینی منم دوست داشتم قدم ۱۶۳ باشه

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید شوهرت چاقهارو مسخره میکرده

تو فامیل ما یکی چاقهارو مسخره میکرد 

یه زنی گرفت خیلی تپل که هرکاری میکرد لاغر نمیشد

ولی من خیلی دوسش داشتم اخلاقش خوب بود

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

چه میشه کرد ؟؟؟ باید بسوزیم و بسازیم البته دور از جونت 

هعی خواهر چی بگم والا

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
یک روز کالری شماری کن شاید واقعا زیاد تر از کالری تثبیتت غذا میخوری و استعداد چاقی کاملا ی توجیه الک ...

متوجه منظورت نمیشم یعنی چی که استعداد چاقی یه توجیه الکیه ؟؟ من از بچگی چاق بودم.

متوجه منظورت نمیشم یعنی چی که استعداد چاقی یه توجیه الکیه ؟؟ من از بچگی چاق بودم.

یعنی الکیه مربوط به استعداد و اینا نیست باید جدی پیگیری کنی سبزیجات و جایگزین گوشت کنی شام سالاد بخوری ناهار مثلا مرغ اب پز یا املت بعد بری باشگاه و پیاده روی کنی هر روز