2777
2789

دختردایی من متولد ۸۱ ، یکسال پشت کنکور بود رشته مورد نظرشونو نیاورد ، حالا خودش میگه ب درس علاقه ندارم دوست داره خیاطی یاد بگیره براش ی شغل رویاییه که لباسهای قشنگ بدوزه و مزون خودشو داشته باشه و.. و خب نمیخوا دانشگاه بره بودجه هم ندارن که جفتشو باهم انجام بده ، حالا از طرفی میترسه بعدا قضاوت بشه یا خجالت بکشه بابت دانشگاه نرفتن مثلا موقع ازدواجش... 

هرچند میگه میدونم با درس آینده ای ندارم چون علاقه و هدفی ندارم تو این موضوع 

خواهرانه راهنمایی میکنید چیکار کنه بخاطر ترسش از قضاوت بره درس بخونه یا پا بذاره تو راهی که عاشقشه و میدونه موفق میشه؟

کنارمه و نظراتتون و میخونه ممنونم از همگی..❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه بره کنکور هنر بده طراحی لباس بخونه

از طرفی علاقه ب درس نداره ، از طرفی هم میگه اون تایم که می‌خوام بذارم برای خوندن ی سری درسای عمومی و متفرقه و هزینه ای که میدم رو میذارم برای شغل مورد علاقم .

از طرفی علاقه ب درس نداره ، از طرفی هم میگه اون تایم که می‌خوام بذارم برای خوندن ی سری درسای عمومی و ...

خب اگه کلا دوست نداره درس بخونه دیگه چاره ای نیست خودش فقط یک انتخاب برای خودش گذاشته اونم رفتن به کلاسهای خیاطیه

I'm Obsessed 

یه دوره کوتاه خیاطی بره ببینه علاقه داره یا نه ولی زیاد وسیله نخره منم یه مدت تو هم سن دبیرستان جو گرفتم گفتم میخوام خیاطی یاد بگیرم رفتم چرخ خریدم اتو نو خریدم بعد پیش دوستمون رفتم خیاطی میومدم الگو میکشیدم مامانمو مجبور میکردم بشینه پا چرخ برام بدوزه😂😂چون خودم نمیتونستم صاف بدوزم حوصلم نمیکشید بعد فهمیدم مال خیاطی نیستم به درس خوندنم ادامه دادم 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
دانشگاه ازاد طراحی لباس بخونه اینجوری هم رشتشو دوست داره هم تحصیلاتشو داره

میگه هم هزینش خیلی میشه هم اینکه خیلی زمانش طولانی میشه ، مثلا همون تایم رو بذاره برای کار خودش خیلی زودتر پیشرفت می‌کنه ..

من نذاشتم خواهرزاده خودم بره دانشگاه،فرستادمش مزون دوستم کارآموزی، الانم دوره نازکدوزی ثبت نام کرده،

انشالله موفق باشه

دختردایی بنده می‌ترسه از قضاوت بقیه که مثلا در آینده بگن فلانی دیپلم داره 

هرچند مطمئنه اگه پا بذاره تو کاری که دوسش داره قطعا موفق میشه چون عاشق این شغله

خب اگه کلا دوست نداره درس بخونه دیگه چاره ای نیست خودش فقط یک انتخاب برای خودش گذاشته اونم رفتن به ک ...

دوست داره بره پیش خیاطها و طراح های حرفه ای ، کارشو جدی شروع کنه و در آینده نزدیک مزون خودشو افتتاح کنه  ، ولی می‌ترسه بقیه بعدا بگن فلانی دیپلم داره..

انشالله موفق باشه دختردایی بنده می‌ترسه از قضاوت بقیه که مثلا در آینده بگن فلانی دیپلم داره  ...

الان کسی از ما میپرسه تحصیلاتت چیه برامون نون وآب وزندگی نشده که،پول تو هنره نه تحصیلات