2777
2789

هرماه چند روز سردرد میگیرم.که بیشتر تو روزای پریودم و بعد از اون هست.خیلی دردش بدهوچ همش بیحالم و اصلا نمیتونم به کارام برسم .حتما باید مسکن قوی بخورم.مثل امروز که سعی کردم قرص نخورمم طاقت نیاوردم و خوردم.جلو شوهرمم خجالت میکشم دیگه مدام میگم سرم سرم.نمیدونم چجوریه خونواده اونا استامینوفنم نمیخورن بعد من اینجوریم.و واسه شوهرمم عجیبه.بخصوص اوایل.الان دیگه عادت کرده ولی الان تو بازار بودیم.گفتم بریم یه هوایی به سرم بخوره اونم خرید کردنش گرفت منم بیحال بودم بعدش بهم گفت تو چرا انگار جنازه ای از خودم بدم اومد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه همین ژلوفن،نوافن و...گاهی وقتا آمپول دگزا بهم میزنه یه قرصم داد واسه میگرنه که من بهم نمیساخت،نخوردم انگار سکته میکردم وقتی میخوردم،یه جوری بود.نمیدونم چی بود اسمش

منم مثل شما بودم...یعنی فک کنم خیلی بدتر‌...یعنی میگرفت کلمو میکوبیدم به دیوار....کدئین و زلوفن و همزمان میخوردم زیاد فرقی نمیکرد....جوری بود که میخوابیدم بیدار میشدم....سردردم ادامه داشت...‌ولی سه سال پیش رفتم باشگاه و شروع به ورزش کردم...هر روز ورزش نسبتا سنگین....نمیدونم از ورزش شد یا از عینک آفتابی....چون همزمان با ورزش شروع کردم به طور جدی عینک آفتابی استفاده کردن....حتی تو زمستون و هوای ابری....دیگه سر دردم موند همون سه سال پیش...دیگه سردرد جدی نگرفتم....حتی بعد زایمانم

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

شوهرم دیگه اصلا درک نمیکنه،طفلک حقم داره من همش بیحالم،اه،نمیدونم کی میخوام بخودم بیام،بخودم برسم،خیلی لاغر شدم و همش مریض میشم.الانم خودش پاشد رفت بیرون