2777
2789
عنوان

چالش سال نو شبکه ۳ ...بنظرتون کیه ؟

3093 بازدید | 35 پست

هیجاش معلوم نیست ادم تشخیص بده

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حالت چشماش شک دارم من سیروس میمنت فرستادم

نه فکر نمیکنم خیلی چشماش کوچیک بود

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
چیه یکم توصیح بده.....ما تی وی مون ۳ نداره

یه برنامه اس توی شبکه ۳ ..یه نفر رو گریم سنگین میکنن  ما باید حدس بزنیم .اگه درست بگی باقید قرعه جایزه میدن

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
من میگم مهران رجبیه

شاید

یه برنامه اس توی شبکه ۳ ..یه نفر رو گریم سنگین میکنن  ما باید حدس بزنیم .اگه درست بگی باقید قرع ...

اها‌..مرسی

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
میگم شما کانال همین برنامه تو بله داری؟ پاکت پول میذاره ؟شماتتحالا برنده شدی

من امشب هزارو هفصد برنده شدم