2777
2789
عنوان

عیدی برای داماد چی باید برد؟

132 بازدید | 12 پست

امسال نامزد شدیم عقد محضری نه صیغه خونده شده

با هم لباسای عید خریدم

مثل اینکه برنامه دارن عیدی بیارن

ما باید چی ببریم؟؟ ؟؟

اونا معمولا چی میارن آخه نامزدم ازم پرسید منم نمیدونم چیا میارن برای عروس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مراسما مکافاته برا عروس و دامادا

حقیقتا فکرم خیلی درگیر کرده باید هم فکر عیدی که برام‌میارن باشم هم عیدی که براش می بریم

خانومی توی خانواده ندارن که کمک کنه 

همه چیز به عهده خودمه 

حقیقتا فکرم خیلی درگیر کرده باید هم فکر عیدی که برام‌میارن باشم هم عیدی که براش می بریم خانومی توی ...

اونا ک خودشون میدونن بدن بیرون تزیین کنه ...یه چیزی خواهرانه بگم از الان رو ندهههههه

اونا ک خودشون میدونن بدن بیرون تزیین کنه ...یه چیزی خواهرانه بگم از الان رو ندهههههه

عزیزم ما چندین ساله که با همیم 😂 رویی نمونده 

ممنون از راهنمایی گل

ما چی بخریم براش؟  ب عیر از لباس؟ 

سلام منم عقدم،همسرم سرتاپامو خرید مانتو شلوار کفش کیف شال لاک ،دیگ نمی‌دونم روز عید چی میاره،منم براش پیرهن عیدی گرفتم 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

سلام منم عقدم،همسرم سرتاپامو خرید مانتو شلوار کفش کیف شال لاک ،دیگ نمی‌دونم روز عید چی میاره،منم برا ...

عزیز من نامزدم عقد محضری نه 

لباسای عید با هم تهیه کردیم من برای اون و اونم متقابلا برای من 

ب غیر از این مورد 

خوبه ساعت و ادکلن و زنجیر بخریم براش؟

عزیز من نامزدم عقد محضری نه  لباسای عید با هم تهیه کردیم من برای اون و اونم متقابلا برای من&nb ...

چخبره عزیزم ،همینکه لباس خریدی کافیه ،اون آقا زن گرفته شما ک نگرفتین،فردا پس فردا ازخودتو خونوادت کلی انتظارداره،برامن ولنتاین گوشی خرید من هیچی نخریدم،البته اشتباه کردم باید می‌خریدم ولی خب نشد ک بشه،بااین وجود هیچ انتظاری ازمن نداره

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚