2777
2789
عنوان

دیگه تو نی نی سایت عکس نمیذارم بیچارم کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مانتو اول قدش تا بالا زانومه

خوشگله که

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

این مانتو اول قدش تا بالا زانومه

این سبک مانتو سلیقه‌ی من نیست.

ولی مگه شما باید ب سلیقه من و هم نظرای من لباس بپوشید؟

باب میل خودتون رفتار کنید 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

آره همیشه اینجوری ذهنم درگیر میشه میرک تعویض میکنم گند میخوره تو همه چی

دیگه ازین به بعد درس عبرت بگیر لطفا

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

این سبک مانتو سلیقه‌ی من نیست. ولی مگه شما باید ب سلیقه من و هم نظرای من لباس بپوشید؟ باب میل خودت ...

بله سلیقه ی منم مانتو کوتاه اسپرت هست با شلوار مام فیت اما اگه اونجوری بپوشم شوهرم نمیذاره چادرمو بزارم کنار تو مهمونی راحت باشم

بله سلیقه ی منم مانتو کوتاه اسپرت هست با شلوار مام فیت اما اگه اونجوری بپوشم شوهرم نمیذاره چادرمو بز ...

خب دیگه

بهرحال براساس شرایطتون یا سلیقتون یا هر چی که هست عزیزم ب همون شکل رفتار کنید و بیخیال نظرات بقیه باشید ، اونم کسایی ک هیچوقت قرار نیست بیش از یک پست گذاشتن توی تاپیکتون باهاتون درارتباط باشن.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹