2777
2789
عنوان

کاهش میل ج.ن.س.ی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 20 پست
این حس تو برای من عجیبه😄 بنظرم هر چی هم باشه راحت قابل کنترله، مگه اینکه از سن پایین به خ ا اعتیاد ...

باور کن برا خودمم ‌عجیب یعنی‌چی اخه😂😭

حتی ممکن وسط درس خوندن باشه دیگ کتاب و میبوسم میزارم کنار🥲😂

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید یه سوالی از چندسالگی حست اینجوری بوده یا نامزد کردی زیاد شده یا همیشه بوده

ا همون اول ک‌ یادم‌ میاد😅

راستش متاسفانه تو‌۵سالگی توسط ی نفر ازار ج.ن.سی دیدم بیشتر از اون موقع بود

اون موقع ک‌کوچیکی بودم نمیدونستم چ حسی بزرگتر ک شدم فهميدم🥺😭

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

ا همون اول ک‌ یادم‌ میاد😅 راستش متاسفانه تو‌۵سالگی توسط ی نفر ازار ج.ن.سی دیدم بیشتر از اون موقع ب ...

اشتباه نمیکنی بخاطر اون فکر نکنم باشه چون من توسط یه نفر ازار دیدم الان از حس اینجوریه تنفر پیدا کردم خودمم سرد سرد عین یخچالم‌چون خاطره بدی در ذهنم هس

اشتباه نمیکنی بخاطر اون فکر نکنم باشه چون من توسط یه نفر ازار دیدم الان از حس اینجوریه تنفر پیدا کرد ...

نمیدونم واقعا فقط میدونم از همون سن دوس داشتم ببخشید اونجامو بمالم واقعا ای کاش هیچ وقت قبل ازدواج که قشنگ با همسرت تو یه خونه باشی این حس سراغ ادم نمی اومد