2777
2789
خوشبحالتون عیدی چی دادن بهتون

ممنون عزیزم 

طلا بودن

هر دو خانواده هم به من هم به همسرم طلا هدیه دادن 

مثلا پدرم یه سرویس طلای کامل با مروارید اصل دادن بهم  

( مروارید پرورشی هم هست که ارزش جواهری ندارن ) 

و مادرم هم به هر کدوم از ما جدا هدیه دادن

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

عیدی از بزرگ به کوچک داده میشه.

از مقام بالا به پایین. 

برعکسش تو اکثر شهرها یه کم توهین امیزه.‌یعنی کوچکتر داره اظهار بزرگی میکنه دست تو جیبش میکنه.

اگر قرار باشه کمک مالی به بزرگتر کنن مخفیانه انجام‌میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ما رسم داریم هم برای مادرم هم مادر همسرم عیدی میبریم  چه جالب که این رسم رو همه جا ندارن.ن ...

بابا و مامانم فقط دوتا بچه ی من رو نوه دارن پول خوب به بچه هام عیدی میدن

برام عجیبه پدر و مادر عیدی میگیرن

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

بابا و مامانم فقط دوتا بچه ی من رو نوه دارن پول خوب به بچه هام عیدی میدن برام عجیبه پدر و مادر عیدی ...

ما رسممونه از همون اولین سالی که متاهل میشیم عیدی میبریم برای مادر 😂 دیگه خب شما رسم ندارین راحتین که 

من حتی با خواهر و برادرم مشورت میکنم که بدونم اونا امسال چقد میبرن.

جالبیش اینه که شوهرم غریبه است و اونا هم همین رسم رو دارن‌و عیدی میدن بعد تاهل

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

آره منم دوس دارم رسم جاهای دیگه رو بدونم

البته کع عیدی ما کمتر از عیدی بزرگترهاست.مثلا مامان من به من ۳ بده منم ۱.۵ به خودش عیدی میدم حدود ۷۰۰ الی یه تومنم به خواهرم عیدی میدم اینم بگم خواهرم مزون داره و هرسال یه مانتوی خوب بهم عیدی میده 

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

من آذری هستم و ترک، همسرم همدانی هست و فارس.ولی رسمامون خیلی شبیه همه فقط توی عروسی اونا رسم پای دادن نداشتن و ما رسم نداشتیم فامیل دختر تو عروسی پول بدن جاش پاتختی و پای کادو میدن

اتفاقا رسم ما تو عیدی دادن اینه که هم به بچه عیدی میدن هم نوه😂😂یعنی یه عیدی مخصوص برای من میارن و وقتی بریم خونشون عید دیدنی اونجا به نوه ها عیدی میدن.

ولی عیدی برای دختری که تازه عروس شده بزرگتر از همه عیدی هاست