الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابا و مامانم فقط دوتا بچه ی من رو نوه دارن پول خوب به بچه هام عیدی میدن برام عجیبه پدر و مادر عیدی ...
ما رسممونه از همون اولین سالی که متاهل میشیم عیدی میبریم برای مادر 😂 دیگه خب شما رسم ندارین راحتین که
من حتی با خواهر و برادرم مشورت میکنم که بدونم اونا امسال چقد میبرن.
جالبیش اینه که شوهرم غریبه است و اونا هم همین رسم رو دارنو عیدی میدن بعد تاهل
خدایا دلم معجزه می خواهد
از آن معجزه هایی که
به هنگامه ی وقوعش،
خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ...
خدایا دلم معجزه می خواهد
معجزه ای در حد خدا بودنت ...
ما مشهدی هستیم اصلا همچین رسمی ندارم حالا بقیه رو نمدونم ولی ما نداریم...فقط پدر و مادرا ب نوه هاشون عیدی میدن اگر هم وسعشون برسد ب عروس و دامادها هم میدن....البته مبلغ کم ن زیاد
البته کع عیدی ما کمتر از عیدی بزرگترهاست.مثلا مامان من به من ۳ بده منم ۱.۵ به خودش عیدی میدم حدود ۷۰۰ الی یه تومنم به خواهرم عیدی میدم اینم بگم خواهرم مزون داره و هرسال یه مانتوی خوب بهم عیدی میده
خدایا دلم معجزه می خواهد
از آن معجزه هایی که
به هنگامه ی وقوعش،
خدایا دلم معجزه می خواهد
من آذری هستم و ترک، همسرم همدانی هست و فارس.ولی رسمامون خیلی شبیه همه فقط توی عروسی اونا رسم پای دادن نداشتن و ما رسم نداشتیم فامیل دختر تو عروسی پول بدن جاش پاتختی و پای کادو میدن
خدایا دلم معجزه می خواهد
از آن معجزه هایی که
به هنگامه ی وقوعش،
خدایا دلم معجزه می خواهد
اتفاقا رسم ما تو عیدی دادن اینه که هم به بچه عیدی میدن هم نوه😂😂یعنی یه عیدی مخصوص برای من میارن و وقتی بریم خونشون عید دیدنی اونجا به نوه ها عیدی میدن.
ولی عیدی برای دختری که تازه عروس شده بزرگتر از همه عیدی هاست
خدایا دلم معجزه می خواهد
از آن معجزه هایی که
به هنگامه ی وقوعش،
خدایا دلم معجزه می خواهد