2777
2789
عنوان

بی بی هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 44 پست
ای جانم مبارکه 😍 برا منم دعا کن 

ممنون عزیزم ،انشالله به زودی ی  نی نی ناز بیاد تو بغلت ،من بچه اولم رو بعد یکسال اقدام و کلی دارو باردار شدم ،بچه دومم بعد یک سال و نیم با هزار سختی و ...باردار شدم،بچه سوم کاملا ناخواسته و البته خواست،خدایا شکرت...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم ،انشالله به زودی ی  نی نی ناز بیاد تو بغلت ،من بچه اولم رو بعد یکسال اقدام و کلی دا ...

ای جانم خدا حفظشون کنه براتون زیر سایه پدر مادر بزرگ بشن انشالله من ۱۱سالی هست منتظرم مرسی عزیزم هر چی خیره 

بی بی چک من بعد یه هفته تاخیر  

سلام عزیزم مبارکت باشه انشااله صحیح و سالم بغلش بگیری 

ببخشید ی سوال داشتم قبل این ی هفته ک عقب انداختی اصلا بیبی چک نزدی مثلا روز موعدت؟ 

من امروز موعدمه زدم منفی شد ی هاله ای داره انگار سفیده جوریه از نظر خودم منفیه😔 اگر پریود نشم ممکنه باز بعد ی هفته مثبت بشه؟ 

اخه کلی علائم دارم بخصوص سینه هام هردو بشدت بزرگ و دردناک شدن و حتی رگه های آبی دررآورده کبود شده دورش قبلا اینجوری نبودم ی هفته همش گرگرفتگی داشتم ولی هیچی 🤧😭و همیشه روزی  ک بخوام پریود بشم ی درد عجیبی میپیچه زیر دلم و میدونم میخوام پریود بشم و معمولا صبح ها میشم ولی الان نه پریود شدم نه حالتشو دارم  بخدا اینقد هر ماه منتظرم دیگه هیچ امیدی ندارم

چون بیبی چکت بعد ی هفته کمرنگ بود گفتم شاید روز موعدت منفی بوده بعد مثبت شده 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

وآسه منم اولش منفی بود گذاشتمش کنار رفتم خوابیدم دوساعت بعد بیدار شدم دیدم این شکلیه،الان نمیدونم ال ...

طبق حرف اون دوستمون که عکس بی بی رو هم گذاشته بود اگه نگاه کنی نوشته بود قبل موعد گذاشته بود و اینجوری شد بی بی چکش و باردار بود 

شما تو دستشویی همون موقع چقدر صبر کردین تا نتیجه رو ببینین

سلام عزیزم مبارکت باشه انشااله صحیح و سالم بغلش بگیری  ببخشید ی سوال داشتم قبل این ی هفت ...

سلام گلم ،چون ناخواسته بود و تو اقدام نبودم ،اصلا به بارداری فکر نمیکردم ،۸ روز از موعدم گذشته بود و یکمی علائم داشتم دیگه واسه اطمینان تست زدم و مثبت شد،