2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم

124 بازدید | 13 پست

قضاوت نکنید من میدونم اشتباه مو و توجیه نمیکنم خودمو ولی هیچ کس جای من زندگی نکرده.. خیانت کردم به شوهرم 7 ماه بوده با خانوادش  دنبالم بودن جلومو نگرفتن که هیچ وایسادن برم ته لجن و دربدترین جا مچمو گرفتن مهریه ام بخشیدم و 7 ماهه دارم گریه و التماس بزارین بچم بزرگ بشه حتی حاضرم بره زن بگیره ولی بچمو بزرگ کنم من چون خودم کوچیک بودم مادرم ازدست دادم الان شوهرم میگ نفقه و بقیه رو هم ببخشبریم زندگی کنیم ولی اگه بخشیدم زندگی نکرد چی انقد واسطه فرستادم امشب خواهرمم رنگ زد دیگ کم آوردم میخام خودمو بکشم خلاص بشم از تحقیر و همه اینا بنظرتون خدا حق میده بهم چون خودش میدونه چه کشیدم چه تواین 24 سال و چه تواین 7 ماه..... 

سلام عزیزم خدا هرگناهی رو میبخشه. تو خودت رو قوی کن و ب خودت اعتماد داشته باش. اگه شوهرت تو روبخشیده برو باهاش. زندگی کن ولی هفته ای یکباربرین مشاوره ک سرکوفتت نزنه و زندگی خوب و تجربه کنین

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و دذهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خدا هرگناهی رو میبخشه. تو خودت رو قوی کن و ب خودت اعتماد داشته باش. اگه شوهرت تو روبخشیده ...

با پدر و مادر و خواهر برادراش چه کنم... بخدا بدونم خودمو میکشم ولی این پاک میشه دیگ نمیگن حاضرم

با پدر و مادر و خواهر برادراش چه کنم... بخدا بدونم خودمو میکشم ولی این پاک میشه دیگ نمیگن حاضرم

اگه شوهرت بخادت و درکت کنه برااینکه زجر نکشی تو رو ازخانواده ش دور نگه میداره اصلاهمونبینین. ی جلسه برو مشاوره راه وچاه ویادمیده گلم

خیانت دیدی بعدش خیانت کردی ؟ 

باورت میشه همین الانم عین 7 ماه دارم اشک میریزم و بفکر نبودنممم... آره چندبار دیدم با خواهر با دخترعموم با فروشنده با دوست دختر دوران مجردیش من اصلا کسی نبودم که همچین کاری کنم الکی الکی حیثیتم به باد رفت

اگه شوهرت بخادت و درکت کنه برااینکه زجر نکشی تو رو ازخانواده ش دور نگه میداره اصلاهمونبینین. ی جلسه ...

نمیاد شوهرم... اون فکر میکنه من چیز ساده ای میبینم نمیدونه گوشت تنم داره میریزه وقتی خودم فکر میکنم نمیدونم چرا چرا من اخه

نمیاد شوهرم... اون فکر میکنه من چیز ساده ای میبینم نمیدونه گوشت تنم داره میریزه وقتی خودم فکر میکنم ...

عیب نداره عزیزم شوهرت نیاد. شما برای خودت برو برای احیای روانت برو.