2777
2789
عنوان

وابستگی شوهرم

231 بازدید | 8 پست

سلام

فقط میخوام درد دل کنم دلم دیگه داره می ترکه از بس تو خودم ریختم.

مادر شوهرم پیش ما زندگی می کنه خونه اش هم خیلی نزدیک خونه ماست ولی خونه خودش نمیره  اینقدر تو همه چی من و بچه هام دخالت می کنه و از من ایراد می گیره که خسته شدم ی بار فقط جواب دادم اونم نه با بی ادبی با احترام قهر کرد رفت خونه اش شوهرم هم باهام دعوا کرد ک تقصیر تو مامانم رفت اینقدر ب مادرش وابسته اس ک مثل بچه ها همش از مامانش میپرسه اگه بیاد ببینه خونه نیست اصلا چند وقتی تو اتاقی ک من و شوهرم بودیم می خوابید در صورتی ک خونه ما اتاقای دیگه ای هم داره وقتی هم بعد چند وقت ی اتاق دیگه رفت شوهرم بهم میگه مامانمو آواره کردی تقصیر تو ک رفت هر چی مادرش بگه میگه دقیقا همون درسته اینقدر شوهرم و مامانش از من ایراد می گیرن ک دیگه اعتماد بنفس ندارم از خونه داری من بچه داری آشپزی در صورتی ک با وجود اینکه دخترم خیلی کوچیکه  خونه ام همیشه مرتبه غذا هم آماده است ولی نمیدونم چرا این جورین اختیار دخترمم ندارم هر موقع ک مادر شوهرم می خواد می برتش  حموم و کارای دیگه اشو میکنه منم تا حرفی میزنم شوهرم بدش میاد خیلی خسته ام می خوام از این ب بعد عین ربات هر چی گفتن گوش کنم 

تا الانم ربات بودی بنظرم ...قشنگ بشین با همسرت صحبت کن بگو من راضی نیستم

عروس های دیگه ای نداره مادرشوهرت

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا الانم ربات بودی بنظرم ...قشنگ بشین با همسرت صحبت کن بگو من راضی نیستم عروس های دیگه ای نداره ماد ...

چرا داره ولی شوهرای اونا ک اینجوری ب مادرشون وابسته نیستن اصلا براشون مهم نیست کجاست و چیکار میکنه

چرا داره ولی شوهرای اونا ک اینجوری ب مادرشون وابسته نیستن اصلا براشون مهم نیست کجاست و چیکار میکنه

اره دیگه بستگی به همسرتون داره 

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،

من اگه بودم برای این مرد بچه نمی آوردم.  یا درست میشد بعد. اگه درست نمیشد جدا میشدم . فعلا به خاطر بچه مجبوری تحمل کتی . بچه که بزرگ بشه چند مورد دیدم خود بچه به پدرش دیگه اجازه نمی ده . اون موقع دستت بازه که قاطعیت نشون بدی . الان نمی تونی 

خیلی سخته،فقط نذر و نیاز کن که خدا از دستت این زن نجاتت بده،باهاشونم سعی کن درگیر نشی ،به شوهرتم نزدیک تر شو،نیازهاشو بر طرف کن و سعی کن بیشتر وابسته است 

من اگه بودم برای این مرد بچه نمی آوردم.  یا درست میشد بعد. اگه درست نمیشد جدا میشدم . فعلا به خ ...

آخه ما تو روستاییم اینجا هر اتفاقی هم ک بیفته حق جدا شدن نداریم 

خیلی سخته،فقط نذر و نیاز کن که خدا از دستت این زن نجاتت بده،باهاشونم سعی کن درگیر نشی ،به شوهرتم نزد ...

هر چقدر سعی می کنم بهش نزدیک شم انگار اون ازم دورتر میشه دیگه دلسرد شدم