2777
2789
عنوان

چطوری صبورین؟

62 بازدید | 14 پست

من ۵/۶ ساله بلا تکلیفم منتظر کسی نشستم که فعلا شرایط ازدواج نداره خیلی صبورم از صبوری خستم از این که بقیه ازدواج میکنن با عشقشون و ….حسودیم میشه

آنقدر صبر کردم و وصالمون نرسید الان دلسردم باهاش سرد رفتار میکنم مثل همیشه شوق ندارم 

حتی برای ازدواجم ذوق ندارم از اینکه روزامون تکراریه‌ متنفرم از اینکه فقط پشت تلفن صحبت میکنیم متنفرم دیگه حتی ازش خوشمم نمیاد خسته شدم از بس‌که صبوری کردم و هیچ حرکتی نزد برای ایندمون

سرد باهاش حرف میزنم اون سرد میشه

اینجوری ادامه بدم یا نه؟خیلی عصبیم اصلا اینجوری ک شد نمیخام ب هم برسیم بره بع درک عشق و عاشقتی

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیکه بیخیالش شو ۵ ۶. سال کم نیست

هیچ منطقی نمیگه بمون ولی این دل لامصب حرف حالیش نیست…

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
اسی چندسالشه؟  ۵یا ۶ کم نیست  مطمئنی تصمیمش ازدواجه؟

یک عدد بچه‌۲۱سالش

الان پشیمون نیستی

اصلا چون تمام کسایی ک برام خواستگار اومدن بعد اینکه گفتیم نه رفتن با کس دیگع ازدواج کردن و طلاق گرفتن😐

اصلا چون تمام کسایی ک برام خواستگار اومدن بعد اینکه گفتیم نه رفتن با کس دیگع ازدواج کردن و طلاق گرفت ...

خب شاید با تو ازدواج می کردن خوشبخت میشدین

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

اسی هنوز شما اول راحین  بنده خدا فکر کردم ۳۶ ۳۷ سالشه حداقل

🤣🤣