2777
2789

دوره های صداسازی تو اینستا  برای شروع خوبن بنظرم 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرمایه رو دقیق نمیدونم ولی کلاسای موسیقی خیلی گرون شده تو کلان شهر ها ترمی دو میلیون هم شده

درکل بین آموزشگاه های مختلف متغیره اول یه استاد خوب و باتجربه پیدا کنین چون حنجره خیلی مهمه اگه استادتون خوب نباشه ممکنه آسیب ببینه

چطور فهمیدی صدات چیه

براي اين كار بايد از ساير گوينده ها يا خواننده هايي كه اهنگ ساده ميخونن الهام بگيري بدوني كه چه موقع بايد تن صداتو أروم كني چه موقع تند/خودم زياد وقت گذاشتم تا به اين نتيجه برسم.

براي اين كار بايد از ساير گوينده ها يا خواننده هايي كه اهنگ ساده ميخونن الهام بگيري بدوني كه چه موقع ...

اینو بلدم که شبیهش بخونم ولی منظورم اینه جنس صدارو باید چطور تشخیص داد؟

کاربری من و دوستم👭

متوجه حرفتون نشدم:(

قبلا یه اقایی استاد بود خودش اون گفت تک خوانی کنیم واسه سرود که جنس صدارو تشخیص بده مثلا به من گفته بود سوپرانو،منظورم اینه چطور بفهمم چون الان چندسال گذشته و بزرگ تر شدم میگم شاید تغییر کرده صدام

از چه سنی به بعد صدا دیگه عوض نمیشه؟

کاربری من و دوستم👭

قبلا یه اقایی استاد بود خودش اون گفت تک خوانی کنیم واسه سرود که جنس صدارو تشخیص بده مثلا به من گفته ...

اها فهميدم ببين ما فك كنم ٩ نوع صدا داريم يكبس همين سوپرانو يكي متروسوپرانو يكي تنور بعدياً رو يادم نيست منظورش اين بوده كه موقع خوندن نت هاي بالاتر راحت تري اين نوع صدا ميزان وضوحيتش بالا تره نسبت به ساير صدا ها معمولا از اين نوع صدا براي گويندگي استفاده ميشه و اينكه نه صدا هيچوقت ثابت نميمونهبه دلايلي مثل ضربات فيزيكي بالا رفتن سن بيماري ها عفونت خنجره و... تغيير ميكنه سعي كن هيچوقت در دوران سرماخوردگي عفونت سينه يا حنجره خشكي گلو سعي كن از صداي اصليت استفاده نكن يا اصن حرف نزن فقط إينو يادت باشه سعي كن خيلي كم سرفه كني اگه شديد سرفه كني يا زياد سرفه كني به تار صوتيت اسيب وارد ميشه يا خوردني و آشاميدني سرد يا داغ مصرف نكن دود هم نكش