2777
2789
عنوان

نامزد سابقش فوت شده میخواد بره سر خاکش

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 44 پست
جدی؟ ناراحتم ته دلم ولی به اون چیزی نگفتم

تو هم باهاش برو زیاد حساس نشو اون به ذهنش میاد که ازش کمتری بعدش تازه فوت شده یکی دوبار بره سر خاکش دیگه سرد میشه هر چی باشه آشناش بوده ناراحت میشه

وای با مرده هم حسودی میکنی طفلی دستش از دنیا کوتاه شده واقعا دیگه چ ضرری واست میتونه داشته باشه یه مرده عزیزم دلتو صاف کن بجای این حرفا یه فاتحه براش بخون حالا خوبه شوهر هم داشته دیگه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ ناراحتم ته دلم ولی به اون چیزی نگفتم

وای توروخدا اون دیگه فوت شده دستش از این دنیا کوتاه حالا یه سرخاکشم بره‌ .خب اگه میخاستش بلاخره یجور بهم میرسیدن. خدا رحمتش کنه.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

گذشته انسانها ك از بين رفتني نيست..در اين حد حق به گردن هم دارن ك بره بك فاتحه بگه/يا چه ميدونم بدي كرده بخواد حلال بشع/بدي ديده حلال كنع متوفي رو..

شما ازين ك هسمرت يك شخص مرده رو بره سر مزارش ميترسي

يا ميگي دوسش داره

حتما و جدا به تراپبست مراجعه كن..طرف فوت شده🥺

چع خطري ميتونع داشته باشه؟! 

💕

اطلاع زیادی راجب اون ندارم زیاد بهم توصیحی نداده که حساس نشم فقط‌گفت دو هفته پیش فوت شده عید برم سر ...

نامزدش دو‌هفته پیش فوت شده؟

بعد طی این دو هفته با شما نامزد کرده؟

گیج شدم 

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

اره بابا یه وقت چیزی یهش نگی کسی که از دستش از دنیا کوتاهه نمیتونه با تو کاری کنه 

همینو بگو اخه اون خدابیامرز با یه فاتحه خوندن شوهر اس ک راه نمیوفته بیاد دنبالش 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
دعا کن برام حساس نشم روش هعی میگم هنوزم دوسش داره یعنی هنوزم بهش فکر میکرده یا خاطره هاشونو مرور می ...

عزیزم به حرف اینا گوش نده بزن جرش بده فلانش کن الش کن سر یه موضوعی که میشه براحتی حلش کرد و به نظر من اصلا ناراحتی نداره که میخوای بحث و دلخوری پیش بیاد اون خانم به رحمت خدا رفته واقعا حساسیتتون بی خوده خوب یه زمانی دوسش داشته نامزدش بوده خاطرات مشترک دارن حق داره که گاهی بره و فاتحه ای بفرسته دلش آروم بگیره  به خدا دلیل این همه حساسیتارو درک نمیکنم اینایی که انقد حساسند و میگن جرش بده فلانش کن باید در اسرع وقت به روانپزشک مراجعه کنند 

عزیزم این  مسله چیزی نیس بخاطرش تو زندگیت دلخوری پیش بیاری. اگ خیلی خیلی ناراحتی با زبون نرم و خوش ازش دلیلشو بپرس. ولی اگ دعوا راه بندازی ‌و جلوشو بگیری ممکنه فکر کنه که شما مشکل داری و ممکنه در آینده شکاک و بدبین باشی بهش 

دعا کن برام حساس نشم روش هعی میگم هنوزم دوسش داره یعنی هنوزم بهش فکر میکرده یا خاطره هاشونو مرور می ...

نه اینطور نیست.فقط عذاب وجدان داره برای حلالیت میره تا خودش آروم بشه.

ما انسانیم عزیزم اصلا حساس نشو.نامزدت برای آرامش خودش میره هیچ چیز دیگه ای نیست