2777
2789

معجزه نذر ۱۲۴ هزار صلوات در ماه مبارک رمضان

تا عید فطر زمان داره حتما دوستان تون رو اد کنید 

اولیش به نیت ظهور  آقا امام زمان

به نیت سلامتی همه بیماران

عاقبت بخیری همه دوستان

بچه دار شدن همه منتظران

حل مشکل همه گرفتاران

رسوایی همه بد کاران

خوشحالی از ته دل همه کسایی که از موضوعی ناراحت هستن

قبولی همه کنکوری ها

ازدواج عالی همه دختر پسر ها

بهتر شدن وضع اقتصادی همه

من حقیر رو هم خیلییییی دعا کنید محتاج تک تک دعا های  شما هستم

مشکلات ، خواسته ها و آرزو هایی دارم  که به  دست آقا امام زمان و امام حسین حل و برآورده میشن

خواسته هایی که از تک تک شون خبر دارن

ان شاءالله واسطه  برآورده شدنشون میشن

میشه برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستی ،داره بارون میاد لحظه برآورده شدن دعاها منم پیشاپیش برای کسایی که صلوات می فرستند دعا کردم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مهرآیین_تقوی    

@درمسیرخدا    

@فکرزیبا    

@afsooonnn   سلام دوستان عزیز دوست داشتید شرکت کنید و دوستانتون رو هم دعوت کنید 

حاجت روا بشید

‍ 

میشه برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستی ،داره بارون میاد لحظه برآورده شدن دعاها منم پیشاپیش برای کسایی که صلوات می فرستند دعا کردم  

@anare_soorati  

سلام دوست داشتید شرکت کنید و دوستان تون رو هم دعوت کنید 

حاجت روا بشید

@مهرآیین_تقوی       ‍ @درمسیرخدا       @ ...

سلام گلم

الهی شما، همه دوستان وحاجتروا بشید. 

500 صلوات

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

@najmekhatoon  

سلام دوست داشتید شرکت کنید و دوستان تون رو دعوت کنید 

حاجت روا بشید  

@najmekhatoon     سلام دوست داشتید شرکت کنید و دوستان تون رو دعوت کنید  حاجت رو ...

۱۴

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم