2777
2789
عنوان

روزه دارا چیکار کنم یبوست نگیرم

232 بازدید | 19 پست

سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید من وقتی روزه میگیرم یبوست میشم و خونریزی میگیرم وتا بخواد زخمم خوب بشه خیلی اذیت میشم ...چه چیزایی امتحان کردید ونتیجه گرفتید 

صبر ادم تا یه جایی قابل کنترله......

انجیر خیس کن موقع افطار بخور عزیزم 

شربت خاکشیر و تخم شربتی یادت نره

روزه تو با یه لیوان آب ولرم افطار کن 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فاصله افطار تا سحر آب زیاد بخور 

آلو بخور

کاهو هم خیلی جوابه

گرمیجاتی و آجیل مثله نخودو بادوم خاکی و اینا برام جوابه

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

انجیر خشک رو خیس بزار و مصرف کن ،مایعات خوب بخور و اینکه غذاهای خشک و سفت استفاده نکن .غذای سنگین تا هضم بشه آب زیادی از روده جذب میکنه غذای سبک استفاده کن ،سبزیجات خام و بخار پز هم عالیه .

برگ سنا مکی حتما بگو مکی باشه سنا مکی با گل سرخ دم کن افطار بخور هر سه روز یک بار بیشتر نشه .

تا دو هفته .

فلوس دم کن .

روغن زیتون اصل دو قاشق ناشتا موقع سحر بخور 

و آب بدن رو بین سحر تا افطار تامین کن 

و برای درمان قطعی حتما به طبیب یا پزشک مراجعه کن 

انجیر خیس کن موقع افطار بخور عزیزم  شربت خاکشیر و تخم شربتی یادت نره روزه تو با یه لیوان آب و ...

باورت میشه همه اینکارا رو انجام میدم ولی بازم اذیتم

منم اینطورم، هر شب الوخشکی که از صبح گذاشتم خیس بشه یه کاسه میخورم، سالاد  حتما میخورم و ...

تجربه زخم شدن داشتین؟ چه پومادی استفاده کنم که زودتر خوب بشه