2777
2789
عنوان

آی وی اف منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 30293 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی نوشته هاتون رو با اعماق وجودم درک میکنم من 3 ساله درگیر دکترم برای هربار رفت و آمدم 5 ساعت طول ...

😞😞😞😞عززیزم درکت میکنم،سخته ولی چ میشه کردجزصبر....ناراحتش نباش ،خدابزرگه مطمئن باش یروزی ماهم نتیجه میگیریم..مشکلت چیه فدات؟؟

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
سلام عزیزم الان چه کار کردین؟ منم بار اول منفی شدم میخوام یه ماه فاصله بدم و سیکل بعدی انجام بدمنمید ...

سلام فدات والا هیچ کارخاصی انجام ندادم ،ینی روحیشو نداشتم واقعا.....فلنم تصمیمی براش ندارم ....

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
سلام عزیزم الان چه کار کردین؟ منم بار اول منفی شدم میخوام یه ماه فاصله بدم و سیکل بعدی انجام بدمنمید ...

هیچ کاری نکردم میخواستم دکتر ژنتیک برم ولی دکترم گفت ای وی اف بیشترش شانسه

تنها کاری که میشه کرد، اینه که قبل عمل پی آر پی رحم انجام بدیم

من مشکلم opcdهستشنمیدونم دقیقا چیه😔خیلی ناراحتم واقعا

منم همین مشکلو دارم ،همون تنبلی تخمدانه ،بهترین کار ورزش کردن و رژیم مناسبع بنظرم.....اصلاح سبک زندگی انجام بده 

برای تحریک تخمدان دکتر همون داروی گونال اف و سینال اف و میده یعنی تز این قوی ترم هست؟

بله عزیزم معمولا ازین سینال افای خودکاری میدن برا ای وی اف

سلان خدمت شما خواهران عزیز تو روبیکا گروه برای خانم های ای وی اف داریم و کسانی که با ای وی اف مادر شدن اکه دوست داشتید بیایید به آیدیم تو روبیکا پیام بدید لینک بفرستم 

آیدی@Nargess_zm من

برای آی وی اف حتما برید مرکز ناباروری نیکان چون کارده خیلی مجربی داره و این خیلی موثره تو گرفتن آی و ...

ممنون عزیزم من اخرین بار توشهر خودمون ای یو ای کردم و مثبت شد خداروشکر❤