2777
2789
عنوان

تفاوت درد آمپول

119 بازدید | 7 پست

به نظرتون پرستار یا نوع تزریق آمپول یا محل تزریق آمپول یا حتی شرکت دارو سازی چه قدر می‌تونه توی درد یک نوع امپول موثر باشه ؟

این که میگن فلانی دستش سبکه درسته؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله 

دست سبککه نه ولی بعضی ها حرفه ای ن یا با تجربه ترن امپول دردناکم جوری میزنن درد نداشته باشه بعضی دیگه ی امپول ساده بی دردو وحشتناک تزریق میکنن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

وای خیلی مهمه اوتی ک آمپول میزنه من گاهی هاش سی جی ک میزدم میمردم از درد یبار ی پرستار زد حتی ی ذره نفهمیدم منتظر بودم همچنان بزنه ک گف پاشو

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
دقیقا تا حالا برای من پیش اومده

برای منم بارها شده اینجوری 

ی مدل امپولو مثلا چند بار باید میزدم درد نداشت اصلا ی بار ی خانوم دیگه بود زد تا چند روز جاش درد میکرد😐

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نوروبیون زدم تودرمانگاه وحشتناک درد گرفت به ویتامین دی هم زدم اون هم همین طور اصلا متوجه نشدم کدوم نوروبیون بود بس که هر دو پام‌درد گرفت 

حالا همون رو دادم شوهرم زد فقط موقع زدن درد داشت همین که سرنگ رو در آورد دردش تموم شد حتی جاش هم درد نگرفت