2777
2789

دخترم گوشی ک‌تازه خریدم انداخت زمین پشت گوشیم ترک خورد انقد عصبیم حد نداره کلی خرابکاری دیگه میکنه اما چون بچست هیچی نمیتونم بگم خود خوری می‌کنم خونم ک‌مث دسته گل بود ترکیده همه چیمو‌ جم کردم ک ب خودش آسیب نزنه خونم شکل مسجد شده مبلای نو تر تمیزمو گند زده مدام چون رو گریه کردنش حساسم نمیزارم گریه کنه هرچی بخاد با گریه میگه ک انجامش بدم دیگه رد  دادم حالا با بعضی مادرا حرف میزنم‌ میگن نه بابا راحته بچه داری سه چهار تا بچه دارن حالا خدا خاسته دوقلو باردارم فکر اینکه بشن سه تا دیوونم میکنه چجوری از پسشون بر بیام خدایا شکرت ولی کم آوردم با این شکم هر روز مبل تمیز می‌کنم دیوارا رو‌تمیز می‌کنم هر روز‌جارو‌ می‌کشم نصف روز هی درحال تمیز کردنم خستتتتتتمممممم خسته شوهرم کمک میکنه شبا ک میاد انقد همین یه دونه سرویسمون کرده شبا بیهوش میشیم از خستگی اون بنده خدام‌ کار بیرونش تموم‌میشه با خستگی میاد خونه کار میکنه خانم می‌خواد هرشب بریم دور بزنیم هر شب پارک میبریمش دلم ب حال شوهرم میسوزه دختر دوسالم خیلی لوس شده نمی‌دونم چیکار کنم بهتر بشه هر روزم‌بیشتر لوس میشه 😵‍💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه باید حال کنی باهاشون روزی صد بارم تمیز کنی باز میریزن ب هم ،،پس حرص نخور بزار بچگی کنن  خونه تمیز میشه بابا 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

هنوز‌ ویار و‌تهوم‌ قطع نشده خدایاااااا همین حالا دارم از حالت تهوع و کمر درد میمیرم کلی کار دارم ک‌نمیتونم‌ بهش برسم غذا درست نکردم شوهرم از سرکار برام‌غذا سفارش داده ک گشنه نمونم ولی اونم نمیتونم بخورم از حالت تهوع بنده خدا شبام‌ خودش غذا می‌گیره بخوریم خسته شدم از این وضع 😔

منم دخترم ۱۳ ماهشه تو خونه بمب ترکیده  خانما از ۱۳مهگی شیر پاستوریزه بدم ؟؟شیر خشک رو کم کم قط ...

من ب دخترم دادم یک سالو‌نیمش بود شیر خشک‌قطع کردم‌پاستوریزه دادم