2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

**هی تکرار کن**: هرچی بیشتر تکرار کنی، بهتر تو ذهنت می‌مونه.

**بفهم چی میگه**: سعی کن معنیشو بفهمی، نه اینکه فقط حفظ کنی.

**قسمت قسمت کن**: به جای اینکه همه‌شو یهو بخوای حفظ کنی، تیکه تیکه کن و هر تیکه رو جدا حفظ کن.

**بلند بلند بخون**: وقتی بلند بلند می‌خونی، بهتر تو ذهنت می‌مونه.

**استراحت کن**: بین درس خوندنا یه کم استراحت کن، مغزت هم باید یه نفسی بکشه.

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
**هی تکرار کن**: هرچی بیشتر تکرار کنی، بهتر تو ذهنت می‌مونه. **بفهم چی میگه**: سعی کن معنیشو بفهم ...

آره بلند بلند میخونم بهتر میفهمیدم ولی مشاورم قبلیم اصرار داشت چشمی بخونم و این عادت برای من بده مونده توم

آره بلند بلند میخونم بهتر میفهمیدم ولی مشاورم قبلیم اصرار داشت چشمی بخونم و این عادت برای من بده مون ...

چرا باید چشمی بخونی 😐

کار مشاورت خیلی عجیب بوده چون همه می‌دونن بلند خوندن بهتره

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

یدور چشمی بدون اینمه بفهمم میخونم 

بار دیگه برای خودم توضیح میدم 

بعد خلاصه نویسی 

و بعد نمونه سوال 

صبح هم مرور اگر خدا بخواد

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
چرا باید چشمی بخونی 😐 کار مشاورت خیلی عجیب بوده چون همه می‌دونن بلند خوندن بهتره

بلند خوندن انرژی آدمو میگیره و برای مطالعه طولانی توصیه نمیشه و بهترین روش مطالعه همون چشمیه

چرا باید چشمی بخونی 😐 کار مشاورت خیلی عجیب بوده چون همه می‌دونن بلند خوندن بهتره

میگفت اول با چشم بخون بعد نکات رو با ذستت بشمار بعد کتاب رو ببند نکات رو بگو بعد اخر سر یکبار دیگه با چشم بخون

منم همیشه تعداد نکاتی که میشماردم یا بیشتر میشد بعدش یا کمتر