2777
2789

سلام دو سال و دوماهش هست خیلی بد غذا هست هر غذایی نمیخوره بی اشتهاست پر تحرک و لاغره و لاغریش منو رنج میده

وقتی می‌خوام آمادش کنم بریم جایی لباس نمیپوشه وقتی هم می‌خوام برگردیم از مهمونی خونه همین بساطه نمیاد خونه با بدبختی و گریه باید بیارمش...

از حموم بدش میاد تا آب میریزم ب سر و بدنش از اول تا آخر گریه می‌کنه جوری که صداش مغز آدم رو میترکونه...تا می‌خوام غذا بخورم همش میگه اینو می‌خوام اونو می‌خوام چند وقته غذا بهم نچسبیده..

خونه هرکس میرم مدام می‌ره سمت تی وی و بوفه دست میزنه بعد میگم بشین یا دست نزن بیشتر لج می‌کنه یا آویزون پرده میشه و از اینجور کارا خلاصه این روزا از دست کاراش عاصی شدم 😭گاهی وقتی لجبازیشو میبینم یکی میزنم پس کلش😓تحملم کم شده واقعا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که گفتی رفتار طبیعیه همه بچه های این سن هست، اصلا عجیب نیست 

لطفا نزنش، سرش داد و بیداد نکن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

حتما متخصص کودک ببر. 

اینکه از حموم بدش میاد یه کم شک برانگیز هست. 

اجازه میده موهاش رو شونه بزنی؟ بقیه بغلش کنن؟  به لباس خاصی حساس هست؟؟؟؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

در مورد حموم اینو میدونم اول یه لگن پر کن اسباب بازی بریز توش اول بزار بازی کنه بعد کم کم بشور وسطاش اب بپاش روش شوخی کن باهاش کلا سرو کله زدن با بچه صبرو حوصله میخواد

.

دختر من دوسال و نیمشه خیلی نق نقو هست صبح که پا میشه استارت میزنه تا خود شب  از همون اول صبح ...

هر صبح که پا میشم میگم امروز دعواش نکنم باهاش راه بیام اما اون هیچ جوره راه نمیاد فقط نق نق و لجبازی

در مورد حموم اینو میدونم اول یه لگن پر کن اسباب بازی بریز توش اول بزار بازی کنه بعد کم کم بشور وسطاش ...

قبلا همینجوری میومد دیگه بیرون نمیومد بعد میخواستم موهاشو بشورم میذاشتمش بغل شیر میخورد موهاشو میشستم از وقتی از شیر گرفتمش نمی‌ذاره تو حموم بهش دست بزنم